NHO Logistikk & Transport

Innhold

Nadia Frantsen/Ontime Logistics

Arbeidsliv og HMS

NHO Logistikk og Transport jobber for en seriøs, trygg og sikker bransje. Et gjennomtenkt og systematisk HMS-arbeid vil gi bedriften gevinst i form av glade ansatte, et godt omdømme og ikke minst vil man se lønnsomhet på bunnlinja.

Samuel Zeller

Har din bedrift en ansatt som utmerker seg? En som brenner for bransjen? Som utviser engasjement og nytenkning? Som i tillegg er kollegial og positiv? Da er dette en gylden anledning til å gi personen en belønning!

Aktuelle nyheter

 1. Nyhet, HMS, Miljø og klima, Kompetanse

  Digital fagdag: Farlig gods - stebarn på ledelsens agenda

  Mona Juell, adm. dir. i DHL Global Forwarding og styremedlem i NHO LT, starter programmet med ledelsesperspektivet. Arrangementet er på Teams og tilgjengelig fra pulten i hele landet.

 2. Nyhet, HMS, Rammebetingelser, Transportrett

  Godstransport fortsatt unntatt fra innreisekarantene

  Regjeringen endret i midten av september på karantenereglene. Det kunne se ut som at grensekryssende godstransport nå skulle stoppes på grensen og få innreisekarantene. Det er ikke tilfellet, godstransporten er fortsatt for det meste unntatt.

 3. Nyhet, Tall og fakta, HMS

  Sykefraværsstatistikken 2. kvartal 2020 er klar

  NHO ved avdeling Lønn og tariff utgir hvert kvartal oversikt over sykefraværstall i NHO-bedrifter, med nivå- og endringsmåletall sammenlignet med foregående kvartaler.

Kontakt

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: