NHO Logistikk & Transport

Innhold

Hvilepuls

Nyhet

Publisert

Foto: unsplash.com

Det går mot sommer og ferietid for flere. I NHO LTs administrasjon vil det også være ferieavvikling, men det er selvfølgelig anledning til å kontakte oss ved behov, også gjennom sommeren.

- Selv om våre møteaktiviteter og nyhetsutsendelser vil reduseres gjennom sommermånedene, vil vi informere ut om det skulle dukke opp aktuelle nyheter/endringer som vil kunne berøre våre medlemmer. Vi vet at det jobbes 24/7 året rundt i våre bedrifter, og at det derfor er avgjørende at også vi er tilgjengelige om det skulle være behov for bistand, sier adm. direktør Are Kjensli.

Selv om vi heller ikke dette halvåret har fått muligheten til å invitere dere til fysiske møter, har vi forsøkt å holde frekvensen oppe på medlemsaktivitetene, om enn digitalt. Vi er godt fornøyd med deltakelsen vi har hatt på Logistikklunsjen som vi startet opp i februar i år. Til sammen har vi arrangert 5 logistikklunsjer dette halvåret og tatt opp temaer som smittevern, varebilsegment, containermanko, modulvogntog og sommervikarer. Deltakerantallet har variert fra 40 og opp mot 100. Vi gleder oss til å starte opp igjen over sommeren, og inviterer dere alle til å spille inn tematikk.

Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle våre medlemsbedrifter og samarbeidspartnere en riktig god og velfortjent sommer, avslutter Are Kjensli


Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: