Oppsummering Arendal

Nyhet, Næringspolitikk

Publisert

Foto: Ole Hagen

Arendalsuka er over og det har vært en begivenhetsrik uke. – Kanskje er det viktigste at vi som samfunn igjen har muligheten til å samles på denne måten, og at livet post-korona går tilbake til normalen.

Det er også mange som merker at vi ikke har hatt 1,5 år med konferanser/seminarer, så det er både sterkt gledelig og overraskende slitsomt å treffe så mange mennesker på så kort tid.

Selv om ikke samferdsel er nummer 1, så er det en rekke temaer her som er relevante for vår sektor, først og fremst knyttet til bærekraft. Vi i NHO LT har deltatt aktivt med bl.a. klima- og miljøvernministeren og en rekke partier i diskusjoner og programmer.

Samferdsel har vært et viktig tema i Næringslivets hus både for godstransport, kollektivtransport og luftfart. Samferdselsteltet har igjen vært en suksess, og tema som kabotasje, elsparkesykler, innovasjon i utbygging, drivstoffavgifter, offentlig vs privat (f.eks jernbane/eierskap/konkurranseutsetting) har blitt grundig drøftet.

Det er også en unik mulighet til å bli kjent med myndigheter og politiske miljø i alle partier, slik at vi er godt kjent uavhengig av hvem som sitter i Regjeringsposisjon etter valget.

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: