NHO Logistikk & Transport

Innhold

Unge talenter 2021

Nyhet, HMS

Publisert

Fra tildelingen av prisen 2020, som gikk til Margrethe Bårdsen i DHL Express Norway. Foto: Silje Vhile Braaten

Allerede nå er det klart for å nominere kandidater. For årets unge talent jobber kanskje i akkurat din bedrift?

For syvende år på rad skal prisen unge talenter deles ut til høsten. Vi tar allerede nå i mot innspill til kandidater.

Et bredt spekter av bransjens flotte representanter har til nå stukket av med prisen så langt. Kandidatene har hatt ulik bakgrunn, ulik utdanning, ulik stilling og også tilhørighet til ulike regioner og bedrifter i Norge. Felles for dem alle har imidlertid vært engasjement, dyktighet og gode verdier.

Vi vet med sikkerhet at samtlige av våre medlemsbedrifter har opptil flere unge talenter ansatt, og vi oppfordrer derfor alle våre bedriftsledere og HR-ansvarlige om å sende noen ord inn til oss om hvem disse talentene er.


Hvordan søker jeg?

Søknadsprosessen er ikke veldig tidkrevende. Man må fylle ut en søkndad, her, hvor man legger inn litt bakgrunns- informasjon om kandiaten, samt kontaktopplysninger. Sammen med søknaden må man sende inn en begrunnelse. 
Det er ingen spsifikke krav til begrunnelsen, men det er viktig å formidle på best mulig måte hvorfor akkurat deres kandidat bør vinne.

Har personen landet et stort prosjekt? Tatt på seg ansvar utover det som kan forventes? Hatt avgjørende betydning for arbeidsmiljø, kolleger eller bedriften på et eller annet vis?

 

Søknad
  • Søknadsfrist 1. august
  • Daglig leder i medlemsbedriften søker på vegne av kandidaten
  • Styret i NHO Logistikk og Transport tar den endelige beslutningen
  • Prisen må være relatert til våre virksomheter og våre fagområder
  • Prisen kan tildeles kandidater under 32 år.
  • Vinneren får en sjekk på kr. 10.000,- samt diplom, omtale og ikke minst mulighet til å representere Norge i The Young International Freight Forwarder of the Year Award 

 

Les om tidligere vinnere og prisens statutter her
Samuel Zeller

Har din bedrift en ansatt som utmerker seg? En som brenner for bransjen? Som utviser engasjement og nytenkning? Som i tillegg er kollegial og positiv? Da er dette en gylden anledning til å gi personen en belønning!

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: