Vellykket havnekonferanse i Kristiansand – viktig arena for NHO Logistikk og Transport

Nyhet, Næringspolitikk, Rammebetingelser

Publisert

Halvard Aglen, havnedirektør Kristiansand Havn og styreleder Norske Havner

Årets havnekonferanse gikk av stabelen den 26 august i Kristiansand og det ble en fulltegnet "husk 1 meter'n"-konferanse på Hotel Caledonien.

Statssekretær i Samferdselsdepartementet Anders Tyvand og fylkesordfører i Agder, Arne Thomassen, ønsket velkommen. Deretter kom det en rekke interessante og kortfattede foredrag fra Hurtigruten, Maersk, Fjordline, fra vare-eiere som Nutrimar, Morrow og Coop, mens havnene selv, og fremfor alt Tore Gautesen i Karmsund havn leverte en imponerende gjennomgang av hvordan en havn kan lykkes med nærings- og byutvikling. Havnedirektør i Kristiansand Havn, Halvard Aglen loste det hele i havn etter et fyrverkeri av sang og musikk fra jentetrioen NeedMusic.

- For NHO Logistikk og Transport er dette en viktig arena, sier adm.direktør  Are Kjensli. Vi møtte en solid miks av både havner, vare-eiere og ikke minst medlemmer som Fjordline.
 - Vi ser nå samlet på hvordan vi kan videreutvikle sjøsiden i NHO Logistikk og Transport, og her nede er det en rekke interessenter og kontakter som vi kan følge opp, sier Ole A. Hagen, næringspolitisk direktør.

Konferanse-sjef og havnedirektør Halvard Aglen i Kristiansand fremhevet at programmet kanskje var det sterkeste noensinne, og at det var en lettelse igjen å kunne møtes ansikt til ansikt under (nesten) mer normale omstendigheter.

 

Les mer om havnekonferansen her

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: