Interessert i å være vertsbedrift?

Publisert

Kompetanseleder Claus Haals søker vertsbedrifter for de kommende traineene.

Vi søker nå etter vertsbedrifter innenfor både tollbehandling (til Tolltrainee 2022-2023) og speditør/befrakter (til Speditørtrainee 2022/2023). Tollbehandling er først ut, og frist for å melde interesse her er juni 2022.

Vertsbedrift for tolltrainee

Rekrutteringen av kandidater til det 1-årige program for «Tolltrainee 2022-2023» skjer i juni-august med henblikk på oppstart i bedrift senest sept./okt. 2022 og avslutning i okt. 2023.
Av hensyn til en god rekrutteringsprosess og velegnede kandidater ber vi om å at dere melder deres interesse så raskt som mulig - og i løpet av juni senest.

Traineeprogrammet for tollbehandlere er nytt fra 2021. Det første kullet på 9 trainees er nå midtveis i programmet og vil dimittere til høsten.

Deltakere i traineeprogrammet kan være både vertsbedriftens egne ansatte og kandidater fra NHO LTs nasjonale rekruteringssamarbeid med NAV.
Vertsbedriften intervjuer og velger selv sine kandidater. Kandidater fra NAV omfattes av NAV´s virkemidler iht. deres individuelle behov.

 

Vertsbedrift for speditørtrainee

Rekrutteringen av vertsbedrifter til «Speditørtrainee 2022-2023»  begynner i september, med oppstart av trainees i bedrift i des./jan. Du kan gjerne melde din interesse for det allerede nå.

 

Ønsker du mer informasjon om å bli vertsbedrift i traineeprogrammet for enten tollbehandlere eller speditør/befrakter, ta kontakt med kompetanseleder Claus Haals.

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: