Michael er Norges kandidat

Publisert

I morgen er siste frist for å spille inn kandidater til FIATAs Young Logistics Professionals Award 2022. Michael Granquist, Product Manager i CargoNet, var vinner av NHO Logistikk og Transport sin pris Årets Unge Talent 2021, og er følgelig vår kandidat inn i den internasjonale konkurransen.

Michael ble av egen bedrift beskrevet som en initiativrik og verdsatt kollega som hele tiden ønsker å forbedre og videreutvikle.

-Takk til transport og logistikk bransjen her i Norge som stadig setter høyere krav til bedre kvalitet, bedre fremkommelighet og et bedre produkt, uttalte han fra scenen da han mottok prisen under Transport & Logsitikk 2021.

Vi ønsker Michael lykke til!


Årets Unge Talent 2022

Har du en kandidat fra egen bedrift som du ønsker å nominere til Årets Unge Talent 2022, kan du gjøre det allerede nå. Informasjon om nominasjon, prisen og tidligere vinnere finner du her.

Ønsker du mer informasjon om Young Logistics Professionals Award 2022, finner du det her.

Årets unge talent

Michael Granquist fra CargoNet er vinner av prisen årets unge talent. En initiativrik og verdsatt kollega som hele tiden ønsker å identifisere forbedringer, og danne grunnlag for videre utvikling.

Samuel Zeller.

Unge talenter

Har din bedrift en ansatt som utmerker seg? En som brenner for bransjen? Som utviser engasjement og nytenkning? Som i tillegg er kollegial og positiv? Da er dette en gylden anledning til å gi personen en belønning!

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: