Narvik havn + NHO Logistikk og Transport = Sant

Foto: Narvik havn

Narvik havn har inngått samarbeid med NHO Logistikk og Transport gjennom et næringspolitisk medlemskap. – Dette betyr at vi styrker vår mulighet for å videreutvikle Narvik havn som et regionalt, nasjonalt og internasjonalt knutepunkt, sier havnedirektør Børge Edvardsen Klingan.

Med NHO i ryggen vil få enda bedre tilgang til beslutningstakere innen industri og vareeiere, logistikkaktører og myndigheter, noe som kan bidra til å posisjonere Narvik havn ytterligere. Samtidig vil Narvik havn beholde sin tilknytning KS som havnens arbeidsgiverforening.

Børge-Edvardsen-Klingan-Narvik-havn_web.jpg
Havnedirektør i Narvik Havn
Børge Edvardsen Klingan

 

– For oss er Narvik havn en viktig partner i å utvikle grønne transporter for næringslivet, eksportkorridorer og knutepunkter, sier næringspolitisk direktør Ole A. Hagen i NHO Logistikk og Transport. – Vi har rederier, havneoperatører og store sjøspeditører som medlemmer. Narvik har viktige posisjoner innen malm og dagligvare, men stort fremtidig potensiale også innen sjømat og industri. Narvik havn er særlig interessant som knutepunkt i Nord med vitale koblinger til Ofotbanen og stamveinettet, og også internasjonalt.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: