NHO Logistikk & Transport

Innhold

Artikler

Vis filtrering

105 resultater

Type artikkel
Velg område
105 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Arbeidsrett, Næringspolitikk korona

  Unntak fra innreise- og smittekarantene for transport som ivaretar kritiske samfunnsfunksjoner

  Etter å ha fått en rekke henvendelser om forståelsen av de nye reglene for innreise- og smittekarantene har NHO Logistikk og Transport fått en nærmere avklaring på hvordan de nye reglene som gjelder spesifikt for veitransport skal forstås.

 2. Nyhet, HMS, Arbeidsrett, Næringspolitikk korona

  Skjerpede karatene- og testrutiner

  Flere av våre medlemmer tar kontakt angående nye regler for arbeidsreiser varslet på regjeringens pressekonferansen mandag. Vi har stor forståelse for at regelverket oppleves vanskelig tilgjengelig, og at det rår tvil om hva som gjelder og hvordan dette skal praktiseres.

 3. Nyhet, Tariff

  Streik avverget

  Onsdag 28. oktober, ca. to timer på overtid, kom NHO Logistikk og Transport, Norges Lastebileierforbund, Yrkestrafikkforbundet og Fellesforbundet til enighet i mekling knyttet til revisjon av Godsoverenskomsten (Overenskomst for transportselskaper i Norge). En rekke NHO LT-bedrifter ville ha blitt berørt dersom det hadde kommet til konflikt.

 4. Nyhet, Næringspolitikk, Miljø og klima, Rammebetingelser, Kompetanse godstransport, godstransport på vei, Mobilitetspakke

  Digital fagdag: Godstransport på vei

  NHO Logistikk og Transport inviterer til fagdag, hvor aktuelle temaer knyttet til godstransport på vei, og lastebildrift settes på dagsorden. Godstransport på vei er et helt sentralt fagområde, uansett om transporten i hovedsak foregår på bane, sjø eller fly. Det starter og slutter nesten alltid med en bil mellom selger og kjøper.

 5. Nyhet, HMS, Næringspolitikk korona

  Nye karanteneregler for arbeidsreiser

  Regjeringen varslet nye regler for arbeidsreiser på gårsdagens pressekonferanse. De nye reglene vil gjelde fra midnatt 31.oktober. Den nye forskriftsteksten vedrørende arbeidsreiser er ennå ikke klar. De øvrige nye reglene som ble varslet gjelder fra midnatt 28. oktober og er nå tatt inn i covid-19 forskriften.

 6. Nyhet, Tariff

  Varsel om plassfratredelse fra FF og YTF

  NHO LT har i dag mottatt varsel om plassfratredelse fra Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i forbindelse med mekling for transportselskaper (godssjåfører), som er berammet til 26. og 27. oktober.

 7. Nyhet, HMS, Miljø og klima, Kompetanse

  Digital fagdag: Farlig gods - stebarn på ledelsens agenda

  Mona Juell, adm. dir. i DHL Global Forwarding og styremedlem i NHO LT, starter programmet med ledelsesperspektivet. Arrangementet er på Teams og tilgjengelig fra pulten i hele landet.

 8. Nyhet

  Svak negativ trend over hele linja

  Den 12. medlemsundersøkelsen relatert til konsekvenser av Covid-19 er gjennomført, og bedriftene taler klart: dette er ikke over.

 9. Nyhet, Tariff

  Mekling for godsoverenskomsten 26. og 27. oktober

  Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet har som tidligere meddelt brutt forhandlingene med NHO Logistikk og Transport og Norges Lastebileierforbund om revisjon av Godsoverenskomsten (Overenskomst for transportselskaper i Norge). En rekke NHO LT-bedrifter berøres av disse forhandlingene.

 10. Nyhet, Næringspolitikk

  Ole A. Hagen til NHO - ny næringspolitisk direktør i NHO LT

  Ole A. Hagen (50) er ansatt som ny direktør for næringspolitikk i NHO Logistikk og Transport.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: