Artikler

Vis filtrering

769 resultater

Type artikkel
Velg område
769 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Et stort sprang mot en grønn engelsk kanal

  Gjennom samarbeid med havner og regjeringer på begge sider av kanalen vil DFDS dekarbonisere transporten mellom Storbritannia og EU. - Det er snakk om store investeringer, men på sikt blir det dyrere å ikke gjøre noen ting, sier adm. direktør i DFDS Logistics Martina Engen.

 2. Tollkurs høsten 2024

  Meld deg på og lær hvordan du skal håndtere tolldeklarasjoner effektivt og korrekt! Du vil også få den nyeste kunnskapen om Digitoll og hvordan de siste endringene påvirker logistikk- og transportbransjen.

 3. Forhandlingsløsning for godsområdet/sjåfører

  NHO Logistikk og Transport, Norges Lastebileier-Forbund, Yrkestrafikkforbundet og Fellesforbundet forhandlet 3. og 4. juni om revisjon av overenskomstene for godsområdet / sjåførområdet. Partene ble enige om en forhandlingsløsning sent 4. juni. Frist for uravstemming er satt til 26. juni 2024.

 4. En 14. sanksjonspakke på trappene

  EU jobber i disse dager med å få på plass den 14. sanksjonspakken, fortrinnsvis innen utgangen av juni. I så fall kan den bli innført i Norge i løpet av august. Detaljene er foreløpig ikke offentliggjort, men noen klare linjer for hva pakken skal inneholde, foreligger allerede.

 5. Forslag om løyvekrav for varebiler

  I dag kom pressemeldingen vi har ventet på: Regjeringen følger opp handlingsplanen mot sosial dumping i transportsektoren og foreslår nå løyvekrav for godstransport med varebiler fra 2,5 til 3,5 tonn. -Vi har lenge etterlyst konkurranse på like vilkår for varebilsegmentet, sier næringspolitisk direktør, Ole A. Hagen

 6. Oslopakke 3 - regningen ender tilslutt hos forbrukerne

  I nettavisen i dag er budskapet klart fra NHO Logistikk og Transport: frustrasjon! Nærmest over natten vil bomtakstene per passering øke fra 91 til 157 kroner for tunge kjøretøy (euro 6). En økning på over 70 prosent! - Nå må næringslivet betale prisen for de 92 milliardene som skal gå til utbygging av kollektivtransport, gang- og sykkelveier, sier en oppgitt Are Kjensli.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: