Artikler

Vis filtrering

68 resultater

Type artikkel
Velg område
68 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nye innleieregler trer i kraft 1. april

  Stortinget har vedtatt betydelige innstramminger i reglene om innleie fra bemanningsforetak. De nye reglene trer i kraft 1. april 2023, men med en overgangsperiode på tre måneder for inngåtte avtaler. Her gir vi en kort oversikt over de nye reglene og hvilke konsekvenser de får for virksomhetene.

 2. Innleie av arbeidskraft

  Stortinget har vedtatt betydelige innstramminger i adgangen til innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak. De nye reglene trer i kraft 1. april.

 3. "Stinn brakke" på årets første logistikklunsj

  Stortinget har vedtatt betydelige innstramminger i adgangen til innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak. De nye reglene trer i kraft 1. april. På årets første logistikklunsj var nettopp dette tema. Rekordmange medlemmer spiste digital lunsj med advokat Thor Chr. Hansteen i dag.

 4. Nye minstelønnssatser

  Nye minstelønnssatser trer i kraft 15. desember 2022. Minstelønn er fastsatt i allmenngjøringsforskriftene og gjelder for alle arbeidstakere som utfører arbeid innenfor virkeområdet til en allmenngjøringsforskrift, som godstransport på vei.

 5. Er bedriftens pensjonsleverandør registrert i A-meldingen?

  Hvis ikke kan nemlig bedriften få tvangsmulkt. Registreringsplikten følger av regelverket og en dagbot vil være på kr. 250 pr. ansatte pr. dag. Söderberg & Partners, som drifter NHO Forsikring, oppgir at fristen for registrering er 29. august. Les mer på Skatteetaten sine sider.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: