Artikler

Vis filtrering

64 resultater

Type artikkel
Velg område
64 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nå starter kontrollene

  Ett år har gått siden åpenhetsloven trådte i kraft. Første året har Forbrukertilsynet prioritert veiledning, men har også behandlet noen klager. Vi vil fortsette å prioritere arbeidet med veiledning, men etter sommeren starter vi også opp med kontroller, skriver tilsynet på egne nettsider.

 2. Permittering som følge av naturkatastrofe

  NHO Logistikk og Transport har fått henvendelser knyttet til permitteringer som følge av ekstremværet HANS - dels fordi det ikke er mulig å transportere varer som forutsatt, men også fordi det er terminaler hvor arbeid bortfaller når godstransporten stanser opp.

 3. Midlertidig forskrift av kjøre - og hviletid vedtatt

  NHO Logistikk og Transport har fått henvendelser fra medlemmer som påpeker at det nå er behov for fritak av kjøre -og hviletid som følge av utfordringene knyttet til "Hans" og søkte derfor tidligere i dag om midlertidig fritak på enkelte strekk. Statens Vegvesen var svært raske i sin behandling og nå er en midlertidig forskrift vedtatt.

 4. Nye innleieregler trer i kraft 1. april

  Stortinget har vedtatt betydelige innstramminger i reglene om innleie fra bemanningsforetak. De nye reglene trer i kraft 1. april 2023, men med en overgangsperiode på tre måneder for inngåtte avtaler. Her gir vi en kort oversikt over de nye reglene og hvilke konsekvenser de får for virksomhetene.

 5. Innleie av arbeidskraft

  Stortinget har vedtatt betydelige innstramminger i adgangen til innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak. De nye reglene trer i kraft 1. april.

 6. "Stinn brakke" på årets første logistikklunsj

  Stortinget har vedtatt betydelige innstramminger i adgangen til innleie av arbeidskraft fra bemanningsforetak. De nye reglene trer i kraft 1. april. På årets første logistikklunsj var nettopp dette tema. Rekordmange medlemmer spiste digital lunsj med advokat Thor Chr. Hansteen i dag.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: