Artikler

Vis filtrering

107 resultater

Type artikkel
Velg område
107 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. FIATA lanserer oppdatert utgave av Dangerous Goods Brochure

  Brosjyren "Introduction to the regulations for the safe handling and transport of dangerous goods (3rd Edition)" er utarbeidet for å sikre at speditørene har kunnskap om sikker transport av farlig gods og er ment som et nyttig verktøy. Les mer på fiata.org.

 2. Når støvet har lagt seg - medlemswebinar om arbeidsulykker

  På verdensdagen for sikkerhet og helse på arbeidsplassen, 28. april, arrangerer arbeidsmiljøforum i NHO et gratis medlemswebinar om arbeidsulykker. Både politi og Arbeidstilsyn er invitert og vil orientere om deres respektive roller når "alarmen går".

 3. Varsel fra IATA: vær oppmerksom på svindelforsøk

  IATA informerer om at det den siste tiden har vært flere svindelforsøk mot vår bransje. Svindel-henvendelsene vil ved første øyekast fremstå som at IATA er avsender. IATA har utarbeidet en nettside om Fraudulent emails & websites. Her finnes blant annet en oversikt over de mest kjente domenene/e-postene som benyttes i useriøse henvendelser.

 4. Førstehjelp i transportbransjen

  Standard Norge har nå publisert Norsk Spesifikasjon for førstehjelp i transportbransjen. Arbeidsgruppen har bestått av bransjerepresentanter, myndigheter og opplæringsaktører. Vi var med i arbeidet og hadde god hjelp av to representanter fra to av våre medlemsbedrifter.

 5. Varsel om mobile vinningskriminelle

  Vi har mottatt et varsel fra Øst-Politidistrikt om mobile vinningskriminelle som har spesialisert seg på grove tyverier av kapell-/trailertilhengere med varer/elektronikk. Spesielt utsatt er spedisjonsfirmaer og sentrale varemottak.

 6. Like hel – før og etter jobb

  26. oktober 2022 arrangerte vi, i samarbeid med NHO-fellesskapet, et webinar om forebygging av ulykker. Ulike verktøy, strategier og erfaringer ble delt fra både bedrifter og foreninger, og nå kan du se webinaret i opptak.

 7. Webinar i regi av Arbeidstilsynet: hva skjer på tilsyn?

  Hva skjer når Arbeidstilsynet kommer til nettopp dere på tilsyn? I 2022 og 2023 er Nav prioritert for tilsyn, med spesielt blikk på forebygging av arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager og psykiske plager. Bli med 14. desember kl. 0900.

 8. IA-avtalen forlenges med to år

  Regjeringen og partene i arbeidslivet er enige om å forlenge dagens IA-avtale med to år. Koronapandemien har preget arbeidet med å redusere sykefraværet, og det er ønske om å la avtalen få mer tid til å virke.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: