Artikler

Vis filtrering

61 resultater

Type artikkel
Velg område
61 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kom til enighet

  - Etter to dagers forhandlinger med Fellesforbundet om Logistikk, havne- og speditøravtalen, var det godt å komme til enighet sent tirsdag kveld. Dette gjorde også at vi oppnådde enighet i forhandlingene med Yrkestransportforbundet. Dette sier adm. direktør Are Kjensli etter to dager med forhandlinger.

 2. Tariffinformasjon nr. 4 er publisert

  NHO LTs tariffinformasjon nr. 4 er nå publisert med orientering om enighet i forhandlingene for standardoverenskomsten, samt oppstart av forhandlinger for logistikk- havn og speditøroverenskomsten.

 3. Tariffinformasjon nr. 3, 2024 er publisert

  NHO LTs tariffinformasjon nr. 3 er nå publisert med orientering den enighet som er oppnådd mellom Norsk Industri og Fellesforbundet i årets frontfagsoppgjør. Her finner du tariffinformasjon, samt møtebok og forslag.

 4. Tariffinformasjon nr. 2 - 2024 er publisert

  I siste utgave av tariffinformasjon orienteres det om brudd i lønnsforhandlingene for "frontfaget", samt gis informasjon om regulerte lønnssatser fra 1. februar 2024 i Logistikk-, havn og speditøroverenskomsten ("februarregulering").

 5. Brudd i frontfagsforhandlingene

  Det er brudd i forhandlingene for frontfagsoppgjøret. Det var Fellesforbundet som begjærte forhandlingene mellom partene for avsluttet torsdag 21. mars. Les mer på Norsk Industri sine sider.

 6. Kravoverlevering 18. mars

  I dag, mandag 18. mars utleverte Fellesforbundet og Norsk Industri sine krav, og markerte med det starten på årets lønnsoppgjør. Forhandlingsfrist er 21. mars. Dersom partene ikke kommer til enighet går forhandlingene til mekling over påske. Les mer på norskindustri.no

 7. Lønnsoppgjøret 2024 er i gang

  Den 20. februar ble det besluttet at det i 2024 blir et forbundsvist oppgjør. Det betyr at hver landsforening i NHO forhandler med sin motpart på arbeidstakersiden. Norsk Industri og Fellesforbundet forhandler først, og resultatet på Industrioverenskomsten vil legge rammen for resten av oppgjøret. Kravoverlevering er 18. mars.

 8. NHO Logistikk og Transports tariffavtaler på Lovdata

  Fra nyttår vil NHO Logistikk og Transports tariffavtaler blir nå gjort tilgjengelig på lovdata.no. Dette skjer som et ledd i en større omlegging hovedorganisasjonene samarbeider om, hvor målet er å gjøre bransjeavtaler lettere tilgjengelig for brukerne.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: