Artikler

Vis filtrering

48 resultater

Type artikkel
Velg område
48 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Tariffinformasjon – nr.4 / 21.4.2023

  NHO Logistikk og Transport har i dag sendt ut tariffinformasjon med en kort orientering om resultatet for vår bransje av enigheten i gårsdagens løsning på streiken i årets mellomoppgjør mellom LO og NHO samt mellom YS og NHO.

 2. Streiken er over. Medlemswebinar klokken 20.00

  LO og NHO har kommet til enighet i lønnsoppgjøret og streiken er nå over. I kveld klokken 20.00 holder NHO et medlemswebinar for å gi deg informasjon om løsningen, som ble fremforhandlet i direkte dialog mellom LO og NHO gjennom det siste døgnet.

 3. Webinar om streiken torsdag 20. april kl. 10.00

  Torsdag 20. april sender vi et nytt webinar om streiken for å holde deg som medlem oppdatert. NHO-sjef Ole Erik Almlid gir deg siste nytt, og du kan sende inn spørsmål som blir besvart på direkten av leder for NHOs advokattjenester, Kurt Weltzien.

 4. Informasjonsmøter ifm. lønnsoppgjøret og streik

  Forhandlingene førte ikke frem og 25.000 arbeidstagere i LO og YS gikk ut i streik fra kl. 06.00 i dag. NHO LT har invitert daglige ledere i våre medlemsbedrifter til et teamsmøte kl. 11.00 i dag. Kl. 12.00 i dag arrangerer NHO et medlemswebinar og onsdag kl. 11.00 vies NHO LTs logistikklunsj lønnsoppgjøret.

 5. Streik - meklingen førte ikke frem

  Ca 25.000 arbeidstakere organisert i LO og YS tas ut i streik med virkning fra kl. 06:00 den 17. april. Det er varslet opptrapping av streiken med om lag 15.000 arbeidstakere fra og med fredag 21. april.

 6. Tariffinformasjon nr. 3

  I dag sendte vi ut NHO Logistikk og Transports Tariffinformasjon – nr. 3 med orientering om varsel om plassfratredelser som NHO har mottatt fra LO og YS. I infoskrivet finnes lenke til listene over de bedrifter som kan bli rammet i tilfelle streik. De to logistikkbedriftene som er omfattet av varselet om plassfratredelse er varslet om dette.

 7. Tariffinformasjon nr. 2 2023

  NHO Logistikk og Transport har sendt ut Tariffinformasjon nr. 2 med foreløpig orientering om forhandlingsbrudd i årets mellomoppgjør mellom LO og NHO samt mellom YS og NHO. Tariffinformasjonen legges også ut på vår tariff-side.

 8. Forhandlingene for mellomoppgjøret 2023

  Forhandlingene i årets tariffoppgjør med LO og YS starter i Næringslivets Hus 27. mars med overlevering av krav. Planen er at partene skal bruke tiden fra 27. mars til og med 30. mars til forhandlinger. Vi har sendt ut årets første Tariffinformasjon. Informasjonen legges også ut på vår tariffside.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: