Artikler

Vis filtrering

51 resultater

Type artikkel
Velg område
51 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Orientering om mellomoppgjøret 2023

  NHO Logistikk og Transport har sendt ut rundskriv med orientering om årets mellomoppgjør og justerte lønnssatser. Skrivet er distribuert til de av våre medlemmer som er registrert som mottakere av tariffinformasjon. Det ligger også i vårt tariffarkiv.

 2. Tariffinformasjon – nr.4 / 21.4.2023

  NHO Logistikk og Transport har i dag sendt ut tariffinformasjon med en kort orientering om resultatet for vår bransje av enigheten i gårsdagens løsning på streiken i årets mellomoppgjør mellom LO og NHO samt mellom YS og NHO.

 3. Streiken er over. Medlemswebinar klokken 20.00

  LO og NHO har kommet til enighet i lønnsoppgjøret og streiken er nå over. I kveld klokken 20.00 holder NHO et medlemswebinar for å gi deg informasjon om løsningen, som ble fremforhandlet i direkte dialog mellom LO og NHO gjennom det siste døgnet.

 4. Webinar om streiken torsdag 20. april kl. 10.00

  Torsdag 20. april sender vi et nytt webinar om streiken for å holde deg som medlem oppdatert. NHO-sjef Ole Erik Almlid gir deg siste nytt, og du kan sende inn spørsmål som blir besvart på direkten av leder for NHOs advokattjenester, Kurt Weltzien.

 5. Informasjonsmøter ifm. lønnsoppgjøret og streik

  Forhandlingene førte ikke frem og 25.000 arbeidstagere i LO og YS gikk ut i streik fra kl. 06.00 i dag. NHO LT har invitert daglige ledere i våre medlemsbedrifter til et teamsmøte kl. 11.00 i dag. Kl. 12.00 i dag arrangerer NHO et medlemswebinar og onsdag kl. 11.00 vies NHO LTs logistikklunsj lønnsoppgjøret.

 6. Streik - meklingen førte ikke frem

  Ca 25.000 arbeidstakere organisert i LO og YS tas ut i streik med virkning fra kl. 06:00 den 17. april. Det er varslet opptrapping av streiken med om lag 15.000 arbeidstakere fra og med fredag 21. april.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: