Artikler

Vis filtrering

154 resultater

Type artikkel
Velg område
154 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Viktig spesifisering om DGR-sertifikat

    Et våkent medlem har gjort oss oppmerksom på at slik ordlyden i vår artikkel a 21. februar lød, kunne det medføre misforståelser. Meldingen fra FIATA er myntet på aktører som ønsker å bli/opprettholde status som «IATA Accredited Agent or Intermediary» og altså ikke speditørens ansatte.

  2. Viktig tur til Kirkenes

    Næringslivet i Kirkenes har som måttet lære mye om det å navigere restriksjoner i praksis. Tolletaten arrangerte denne uken et kurs nettopp her med fokus på bla deklarasjon av varer.  Vår advokatfullmektig Martin Berntzen Often deltok, og han fikk også anledning til å møte havnesjefen i Kirkenes Havn, samt Norsk Test som bistår med utviklingen av vår toll-sertifisering.

  3. NHO Logistikk og Transport inviterte til stormøte om sosial bærekraft: fikk lovnader om snarlig høring på løyvekrav

    I NHOs møtesal "Sinnataggen" møttes i går formiddag både myndigheter, næring, partene i arbeidslivet og andre interessenter til en status-oppdatering på hvordan tingenes tilstand er i varebilbransjen. Stemningen var langt fra "sinna", den må vel heller defineres som svært god. Det var stor enighet om hva utfordringene er og hvilke tiltak som antas å fungere. Viktig å poengtere at bransjens rådende aktører høstet ros for at de har iverksatt radikale grep for å komme useriøse aktører til livs.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: