Artikler

Vis filtrering

80 resultater

Type artikkel
Velg område
80 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Stenging av Ring 1 i Oslo – møte i faggruppen

  9. november ble første møte i Faggruppen for vare- og nyttetransport arrangert, og tema for møtet var stenging av deler av ring 1. Flere av våre medlemsbedrifter var til stede. - Vi kan konstatere at vår bransje står foran en meget utfordrende periode knyttet til stenging av Ring 1 i Oslo, sier styremedlem i NHO LT Region Øst, Terje Claussen (B.H. Ramberg).

 2. Ny uke, nye NTP-møter

  Denne uken var det Tromsø og Drammen som stod for tur, når Samferdselsdepartementet og Nærings- og Fiskeridepartementet inviterer til regionale NTP-innspillsmøter. - Jeg opplevde møtet som lyttende og at vi, fra både næringsliv og NHO/LO, hadde en felles oppfattelse av hva som må vektlegges i kommende NTP, sier Finn Martinsen, konserndirektør i Toten Transport etter møtet.

 3. NTP-turne og møter med regionalt næringsliv

  Flere av våre medlemsbedrifter stiller når departementene nå reiser rundt til de store byene for å innhente innspill til NTP-prosessen. -Jeg er stolt over å få lov til å bidra med å formidle det viktige budskapet om behov for oppgradering av infrastrukturen i Rogaland, sier Kurt A. Ommundsen, Westport og styreleder i NHO LT Rogaland.

 4. Veøy Møre AS tar sats

  Digerneset Næringspark AS og Veøy Møre AS har inngått leieavtale for ny logistikkterminal på Digerneset. - Vi ser frem til å flytte inn i moderne lokaler som skal bidra til effektiv drift og gode arbeidsplasser i årene som kommer, sier daglig leder i Veøy Møre AS og konsernsjef i Veøy, Lars Elling Bjåstad.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: