Artikler

Vis filtrering

88 resultater

Type artikkel
Velg område
88 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Stor NHO LT-dag i Næringslivets Hus

  18. april ble det gjennomført Generalforsamling i både NHO Logistikk og Transport, NFF og Region Øst. Avtroppende styremedlemmer ble takket av og nyvalgte styremedlemmer ønsket velkommen. Det hele ble etterfulgt av faglig forum og middag. Rundt regnet 70 deltakere var med gjennom hele dagen.

 2. Bli med på årets toll-tour

  I løpet av mai vil NHO Logistikk og Transport, sammen med Tolletaten, arrangere en rekke informasjonsmøter om Digitoll forskjellige steder i landet. Utover at det vil gis konkret informasjon, vil det også legges opp til dialog og spørsmål/svar. Arrangementet er også åpent for virksomheter som ikke er medlem i NHO. Arrangementet er gratis, men påmelding kreves. Vi har utarbeidet en arrangementsside med mer informasjon.

 3. Regionkonferansen 2024

  Forrige uke møttes NHO LTs hovedstyre, 7 av 8 regionstyreledere samt deler av NHO LTs administrasjon til årets regionkonferanse. Og for en samling det ble! Engasjerte tillitsvalgte fra hele landet bidro alle med kloke tanker, gode historier og et genuint ønske om å finne den rette veien videre.

 4. Årsmøtet 2024

  NHO Logistikk og Transport vil i år gjennomføre Årsmøtet den 18. april i Oslo, nærmere bestemt i NHOs lokaler på Majorstuen. Det vil bli et formelt program, et faglig program og en felles middag som runder av dagen.

 5. NHO LTs medlemsundersøkelse 2023

  Årets medlemsundersøkelse er avsluttet og vi har tatt en titt på resultatene. Oppdatert faglig informasjon, tilgang på juridisk hjelp samt bistand knyttet til arbeidsgiverspørsmål tar som tidligere år pall-plass når det kommer til tjenestene medlemmene er mest fornøyd med.

 6. Langs kysten fra sør til nord

  Nor Lines er en ledende aktør innen distribusjon av stykkgods i hele Norge. Selskapet opererer med unike løsninger der godskapasitet på kystruten brukes til å frakte varer langs kysten av Kristiansand til Kirkenes. NHO LT var på besøk i Trondheim.

 7. Stenging av Ring 1 i Oslo – møte i faggruppen

  9. november ble første møte i Faggruppen for vare- og nyttetransport arrangert, og tema for møtet var stenging av deler av ring 1. Flere av våre medlemsbedrifter var til stede. - Vi kan konstatere at vår bransje står foran en meget utfordrende periode knyttet til stenging av Ring 1 i Oslo, sier styremedlem i NHO LT Region Øst, Terje Claussen (B.H. Ramberg).

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: