Artikler

Vis filtrering

55 resultater

Type artikkel
Velg område
55 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NHOs medlemsundersøkelse:

  NHOs medlemsundersøkelse i mai viser noe bedret markedsituasjon blant medlemsbedriftene sammenlignet med april. Markedsutsiktene for de neste seks måneder er også bedret. Les mer på nho.no

 2. Økonomisk overblikk

  Mandag 11. mars la NHO frem Økonomisk overblikk for første kvartal. NHO venter en vekst i fastlandsøkonomien på 0,9 prosent i år. Etter et fjorår preget av stagnasjon både i Norge og hos mange av våre handelspartnere, er det utsikter til litt vekst i år, men svakere enn det som skal til for å ta unna veksten i arbeidstilbudet, slik at ledigheten vil øke, sier NHOs sjeføkonom, Øystein Dørum. Les mer på nho.no

 3. Fraktstatistikken Q3-2023 er klar

  Q3 - 2023 viser som forventet en svak utvikling i antall sendinger for pakker, stykkgods og partifrakt. Kun pakker kan vise til en kvartalsvis vekst i tonnasje. Tallene fra hele 2024 indikerer et trendskifte i retning av fallende volumer for forbrukere og næringsliv, som følge av økt inflasjon, økte priser og høyere rentenivå. Det forventes at Q4 vil følge denne trenden, sammenlignet med tidligere år, både for sendinger og tonnasje.

 4. Hvordan går det med julehandelen, Silje Skogstad?

  Mange lurer på hvordan det går med julehandelen. Vi gikk rett på sak og snakket med Silje Skogstad i Posten/Bring og Robin Olsen i PostNord. Det ser ut til at netthandelen går bra, pakkebokser har en kraftig vekst og gjenbruk og bruktsalg driver pakker til postkassene. Silje Skogstad lurer også på om det blir nok en peak før jul?

 5. Sykefravær 3. kvartal 2023

  For 3. kvartal 2023 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 5 prosent. Dette gir en oppgang på 5 prosent fra tilsvarende kvartal året før. Det er det legemeldte fraværet som bidrar til veksten i det totale sykefraværet, det egenmeldte sykefraværet holdt seg uendret i samme periode.

 6. Sykefravær 2. kvartal 2023

  For 2. kvartal 2023 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 5,4 prosent. Dette gir en oppgang på 2,8 prosent fra tilsvarende kvartal året før.

 7. Sykefravær 1. kvartal 2023

  For 1. kvartal 2023 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 6,2 prosent. Dette gir en nedgang på 10,9 prosent fra tilsvarende kvartal året før.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: