Artikler

Vis filtrering

46 resultater

Type artikkel
Velg område
46 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Negativ utvikling i fremtidstro

  Resultatene fra NHOs medlemsundersøkelse i mai er nå klare, og de viser en generell pessimistisk utvikling blant NHOs medlemmer når det kommer til fremtidsutsikter de neste 6 måneder. Også for NHO LTs medlemmer er det en netto negativ utvikling fra april til mai, fra -15% til - 20%.

 2. Fraktstatistikken for 3 kvartal er klar

  Q3 2022 viser en fallende trend i antall sendinger (både pakker, stykkgods og parti) og tilsvarende for tonnasje. I slutten av Q3 ser vi en fortsatt overgang etter korona-epidemien, som fører til mindre varekjøp og mer tjenestekjøp.

 3. Sykefraværsstatistikk 2. kvartal 2022

  Sykefraværstallene ble ikke like preget av korona i 2. kvartal 2022, som i første kvartal samme år. I 2. kvartal 2022 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 5,3 prosent. Endringen av det totale sykefraværet fra tilsvarende kvartal året før ble på 3,1 prosent.

 4. Sykefraværsstatistikk 4. kvartal 2021

  For 4. kvartal 2021 var nivået på det totale sykefraværet for hele NHO-området på 6,1 prosent. Vi må tilbake til 1. kvartal 2020 for å finne et høyere nivå. Omikron-varianten av koronaviruset må kunne sies å være en viktig årsak til det høye nivået på sykefraværet

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: