Artikler

Vis filtrering

53 resultater

Type artikkel
Velg område
53 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Sykefravær 2. kvartal 2023

  For 2. kvartal 2023 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 5,4 prosent. Dette gir en oppgang på 2,8 prosent fra tilsvarende kvartal året før.

 2. Sykefravær 1. kvartal 2023

  For 1. kvartal 2023 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 6,2 prosent. Dette gir en nedgang på 10,9 prosent fra tilsvarende kvartal året før.

 3. NHOs medlemsundersøkelse: Juni

  Medlemsundersøkelsen i juni viser svakt forbedret markedsituasjon blant NHOs medlemsbedrifter totalt sammenlignet med mai. Også blant NHO LTs medlemmer er andelen som svarer positivt økende, både på nåsituasjonen og fremutsikter. Dessverre ser vi også en økning på andelen som ikke svarer like optimistisk.

 4. Negativ utvikling i fremtidstro

  Resultatene fra NHOs medlemsundersøkelse i mai er nå klare, og de viser en generell pessimistisk utvikling blant NHOs medlemmer når det kommer til fremtidsutsikter de neste 6 måneder. Også for NHO LTs medlemmer er det en netto negativ utvikling fra april til mai, fra -15% til - 20%.

 5. Sykefravær 4. kvartal 2022

  For 4. kvartal 2022 var nivået på det totale sykefrafraværet for hele NHO-området på 6 prosent. Endringen for det totale sykefraværet fra tilsvarende kvartal året før ble på 0,3 prosent.

 6. Fraktstatistikken for 3 kvartal er klar

  Q3 2022 viser en fallende trend i antall sendinger (både pakker, stykkgods og parti) og tilsvarende for tonnasje. I slutten av Q3 ser vi en fortsatt overgang etter korona-epidemien, som fører til mindre varekjøp og mer tjenestekjøp.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: