Artikler

Vis filtrering

60 resultater

Type artikkel
Velg område
60 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Ny høring om Digitoll

  Overgangen til Digitoll nærmer seg med stormskritt. Det er ikke lenge til 1. april 2025. Arbeidet med å få på plass en god reform er imidlertid langt fra over, og vi er nå midt i arbeidet med den fjerde høringen om Digitoll og avviklingen av direktekjøringsordningen.

 2. Bli med på årets toll-tour

  I løpet av mai vil NHO Logistikk og Transport, sammen med Tolletaten, arrangere en rekke informasjonsmøter om Digitoll forskjellige steder i landet. Utover at det vil gis konkret informasjon, vil det også legges opp til dialog og spørsmål/svar. Arrangementet er også åpent for virksomheter som ikke er medlem i NHO. Arrangementet er gratis, men påmelding kreves. Vi har utarbeidet en arrangementsside med mer informasjon.

 3. Viktig tur til Kirkenes

  Næringslivet i Kirkenes har som måttet lære mye om det å navigere restriksjoner i praksis. Tolletaten arrangerte denne uken et kurs nettopp her med fokus på bla deklarasjon av varer.  Vår advokatfullmektig Martin Berntzen Often deltok, og han fikk også anledning til å møte havnesjefen i Kirkenes Havn, samt Norsk Test som bistår med utviklingen av vår toll-sertifisering.

 4. Nytt fra kompetanse

  Birgitte Landsvik er godt i gang som ny leder for kurs og kompetanse. - Vi har ledige plasser på speditørskolen som har oppstart i januar, sier hun. Speditørskolen har eksistert i 40 år og er landets eneste speditør-utdanning.

 5. Tullverket utsetter implementering

  Tullverket har i dag informert om at implementeringen av de nye transitteringsreglene, knyttet til gods på bane fra Norge til Sverige, utsettes på ubestemt tid. - Det er mange som har jobbet med denne problemstillingen, som ville ha truet jernbanetransporten. Dette må sies å være en julegave, sier adm. direktør Are Kjensli.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: