Speditørtrainees i Rogaland

Publisert

Bilde: Silje Haugsland (Logi Trans), John Harald Hansen (SR Group), Hannah Moen (Westport) og Tore Ommundsen (FREJA Transport & Logistics)

Fremtidens speditører viser vei.

I Rogaland har vi 4 svært flotte og motiverte traineer, som startet opp i NHO LT/ NAV programmet ved siste årsskifte. Det er medlemsbedriftene FREJA Transport & Logistics, Logi Trans, SR Group og Westport som involvert seg i denne flotte muligheten.

På eget initiativ har alle traineene nå vært på samlet bedriftsbesøk hos hver av de 4 overnevnte bedriftene, hvor de har fått flotte presentasjoner og god innføring i den enkelte bedrifts aktiviteter, diskutert og stilt spørsmål om bransjen generelt og den enkelte bedrift spesielt, og fått omvisning på bedriftenes anlegg.

Traineene fra Rogaland utstråler stor glede og motivasjon for transport og logistikkbransjen og for speditør yrke, og muligheten de her har fått gjennom dette 2 årige programmet.  
Det er all mulig grunn til å se positivt på ungdommen og fremtidens speditører.

Det blir spennende å følge Silje, John Harald, Hannah og Tore i månedene og årene som kommer, vi gleder oss til fortsettelsen.  

Og så vil vi håpe at mange flere medlemsbedrifter ser denne fantastiske muligheten til å rekruttere enda flere av vår flotte ungdom inn i bransjen.  
Det kommer nye muligheter til årsskifte.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: