Speditørskolens Gullklokke 2018

Publisert

Claus Haals overrekker gullklokka til Christopher Abelhaug Eek.

NHO Logistikk og Transport gratulerer Christopher Abelhaug Eek fra Air & Road Transport AS. Christopher fikk gullklokka som bevis på beste resultat på Speditørskolen 2018! Gullklokka har lang tradisjon og er en verdsatt og anerkjent påskjønnelse i bransjen gjennom mange år.

Bli kjent med årets gullklokkevinner

Christopher har de siste syv årene vært ansatt i Air & Road Transport AS i Sandefjord. Han jobber som Export Manager innen feltet flyfrakt og DGR (farlig gods).  Han har tidligere studert skipsfart og logistikk ved høyskolen i Vestfold

Hva føler du nå, Christopher ? spør vi i NHO Logistikk og Transport

"Jeg er veldig glad og stolt over å ha vunnet gullklokka. Det har blitt lagt ned mye arbeid i løpet av 2018, med både lesing av pensum og oppgaveskriving ved siden av jobb og andre ting som skjer i hverdagen, og det gjør at premien smaker ekstra godt. Det var mange flinke speditørkandidater med i årets kull og jeg er veldig fornøyd å avslutte på toppen med ny klokke på armen.

Både min leder og kollegaer er veldig glad på mine vegne, ettersom ingen på kontoret har klart å vinne klokka siden sjefen min, Trond Tafjord, gjorde det på slutten av nitti-tallet. Og - selvfølgelig er det litt misunnelse inne i bildet fra de andre!" sier Christopher med et smil.

Christopher er den femte i rekken hos Air & Road Transport AS som har gjennomført Speditørskolen.

Kan du si noe om hvordan Speditørskolen kommer til nytte i din hverdag?

"Med kompetanse om NSAB/transportrett er det enklere å løse oppgavene på riktig og beste måte, både for våre kunder og for Air & Road som ansvarlig speditør. Jeg føler meg mer trygg på lover og regler etter studiene. Jeg lærte også mer om transportområder jeg vanligvis ikke jobber med til daglig." 

NHO Logistikk og Transport ønsker Christopher lykke til videre! Vi vil også benytte anledningen til å ønske Christopher og hans kollegaer en hyggelig sosial samling denne helgen – med et forskjøvet julebord i Oslo. Vi tipper gullklokka setter en ekstra spiss på det hele.

 

Speditørskolen har eksistert i  40 år og er landets eneste speditør-utdanning. Skolen har en varighet på ett år og er en kombinasjon av selvstudie, casearbeid og studentsamlinger. Studiet tar sikte på å gi studentene allsidige teoretiske og praktiske kunnskaper om spedisjon.

 

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: