Avslutning for speditørtrainee 2018/2019

Etter to år med praksis og utdanning takket vi i går av en gjeng dyktige traineer!

Dessverre hadde ikke alle anledning til å delta på avslutningen, men vi hadde med oss åtte av 13 traineer, mentorer og ledere samt representanter fra NAV /Arbeids- og velferdsdirektoratet med ansvar for samarbeidsavtalen.  NHO LT var representert ved kompetanseavdelingen.

Å være Speditørtrainee i regi av NHO Logistikk og Transport innebærer to spennende år med kombinasjonen fulltidsjobb i en vertsbedrift og fagsamlinger innen spedisjonsfaget. Traineen gjennomgår hele NHO LT sitt kompetanseprogram, herunder Tollbehandling og Speditørskolen parallelt med praksis ute i vertsbedrift.

Etter taler, godord og kake delte Claus Haals ut diplom til alle trainees . 

John Harald Hansen  (bildet) fikk i tillegg diplom for "Beste trainee" for sine samlede resultater på Tollbehandling og Speditørskolen. 

Her er hva John Harald mener  om traineeperioden:

"Jeg synes traineeordningen er en super mulighet til å få en utdanning i tillegg til praktisk erfaring i yrket. Du får et helt annet forhold til teorien man lærer på samlingene når du jobber med det hver dag i tillegg.  Også veldig sosialt, og man blir kjent med flere flotte mennesker fra hele Norge som har tilknytning til bransjen som man garantert krysser veier med senere.   

Jeg jobber som International Road Freight Coordinator/Freight Forwarder hos SR Group i Tananger.  Spedisjon var  et ukjent fag for meg før jeg startet som trainee, men det virket som et spennende fag man kan bygge mye videre på og jeg tok derfor sjansen. Det angrer jeg ikke på :)"

 NHO Logistikk og Transport ønsker John Harald og alle de øvrige trainees i kull T18 masse lykke til videre i en spennende bransje.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: