Speditørskolens Gullklokke 2019

Claus Haals overrekker gullklokka til Silje Haugsland.

NHO Logistikk og Transport gratulerer Silje Haugsland fra Logi Trans AS. Silje, som også har vært speditørtrainee 2018/2019 fikk gullklokka som bevis på beste resultat på Speditørskolen 2019! Gullklokka har lang tradisjon og er en verdsatt og anerkjent påskjønnelse i bransjen gjennom mange år.

Bli kjent med årets gullklokkevinner

Silje jobber som Freight Forwarder  hos Logi Trans AS i Stavanger, og har nettopp avsluttet utdanning som NHO LT Speditørtrainee.  Spedisjon var et relativt ukjent fag for Silje før hun startet som trainee - da kom hun fra hotellbransjen og en bachelor fra Norges Hotellhøyskole. I dag har Silje oppgaver i ulike avdelinger og får på den måten god erfaring med spedisjonsbransjens mange arbeidsområder. 

Hva føler du nå, Silje? spør vi i NHO Logistikk og Transport

Først og fremst så er jeg utrolig glad! Dette har vært to kjekke og lærerike år med mange utfordringer. Samtidig som jeg er glad for å være ferdig, så er det også litt rart. Når du begynner som trainee, er det dette du jobber mot og det føles rart å vite at jeg nå er helt ferdig.

Hvordan var det å få vite at du ble best på Speditørskolen?

Jeg ble egentlig veldig overrasket når jeg fikk vite at jeg hadde vunnet klokka - trodde vel egentlig at det var en spøk. Jeg var  sikker på at andre i klassen hadde bedre totalsum enn meg. Så dette var en superhyggelig overraskelse - både for meg, min leder og mentor og for kollegaene mine.

Hva vil du si til andre som vurderer å ta Speditørskolen?

Gjør det! Speditørskolen byr på mye kunnskap som er svært nyttig i hverdagen som speditør.  Det som er så fint med speditørskolen, er at foredragsholderne er folk fra bransjen som sitter på mange års erfaring. Derfor kan du være sikker på at du får god og relevant opplæring. Det har også vært hyggelig å bli kjent med så mange andre fra bransjen og samlingene er sosiale.

Er det flere hos din arbeidsgiver som har tatt Speditørskolen?

Ja, det er flere som har tatt speditørskolen før meg og Pål Kjernes, CEO, er den eneste i Logi Trans som har vunnet gullklokken før.  I 2020  har vi  to kollegaer som er påmeldt. 

NHO Logistikk og Transport ønsker Silje lykke til videre!

---------------------------------------------------------- 

Speditørskolen har eksistert i over 40 år og er landets eneste speditørutdanning. Skolen har en varighet på ett år og er en kombinasjon av selvstudie, casearbeid og studentsamlinger. Studiet tar sikte på å gi studentene allsidige teoretiske og praktiske kunnskaper om spedisjon. Sammen med bestått utdanning i Tollbehandling kvalifiserer Speditørskolen til tittelen Speditørkandidat. Les mer

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: