Tilbud om gratis nettkurs

Hos Andersen & Mørck kurses det om dagen. Her ser vi Helge Sjødahl i gang med reklamasjonsbehandling, flankert av avdelingsleder Tom Christensen .

Tilbudet er nå avsluttet. 

----------------------------------------------------------

 

"Vi har som de fleste andre fått merke situasjonen landet vårt er i og dette har påvirket vår drift også.  Vi valgte tidlig å benytte oss av tilbudet om gratis nettkurs og har effektivt fått benyttet ledig kapasitet til kompetanseheving hos flere medarbeidere. Noen har valgt å ta kurs som er spesielt relevant for deres hverdag, mens andre har tatt alle kursene. Dette for å styrke kompetanse innenfor eget arbeidsområde og også for å få en bedre helhetsforståelse for vår virksomhet og for bransjen.

Vår holdning er at det er i nedgangstider man skal bygge kompetanse, da er det ledig tid, medarbeidere forstår alvoret og blir inspirert til å ta tak.

Fra Andersen & Mørck sender vi jevnlig deltakere til NHO LT sine kurs og utdanninger. Ja, det koster både tid og penger å investere i medarbeiderne sin kompetanse – men vår kommentar til det er denne: prøv uvitenhet!  

Andersen & Mørck har nå om dagen i alt åtte ansatte som til sammen gjennomfører 16 kurs" ,  sier Tom Christensen. 

Han legger til at de som medlemmer setter pris på NHO LT sitt bidrag, og at de gjerne kommer tilbake som betalende deltakere når situasjonen bedrer seg.

Andersen & Mørck /Skantrans

--------------------------------------------------------

NHO LT opprettholder tilbudet om gratis nettkurs foreløpig frem til 15. mai 2020. Kursene har man tilgang til i fire uker. Har du spørsmål til tilbudet så ta kontakt med oss.  

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: