TRANSPORT & LOGISTIKK 2024

The Qube, Gardermoen, 21.-22. oktober 

Velkommen til årets viktigste møteplass for transport og logistikk næringen! Vi håper å se deg på Gardermoen 21. og 22. oktober, til to inspirerende dager, fylt til randen av spennende og lærerikt innhold. Sikre deg plass allerede i dag!

Aktuelle saker

 1. Vær en inspirator i det grønne skiftet

  Nå er vi på jakt etter kandidater som vil være med i kampen om miljøprisen 2024. Dette er en gylden anledning til å vise frem din bedrift og gode initiativ som skal bidra til å nå klimamålene. Prisen har som formål å berømme, inspirere og formidle kunnskap om miljøvennlig varetransport.

 2. Er årets unge talent ansatt i din bedrift?

  21. oktober kunngjør samferdselsministeren hvem som æres med tittelen årets unge talent, den 10'ende i rekken. Tildelingen skjer under åpningen av Transport & Logistikk. Frist for innsending av kandidat er 1. august.

 3. Jette Christensen leder årets konferanse

  Transport & Logistikk-konferansen er stolt av å presentere Jette F. Christensen som årets konferansier. Med sin omfattende erfaring og ekspertise innen politikk, sikkerhet og forsvar, vil Christensen sette en profesjonell og innsiktsfull tone for konferansen.

 4. Digitoll på agendaen

  Gjør deg klar for fremtidens digitale grensepassering med Digitoll ved delta på årets Transport & Logistikk. Her får du verdifull innsikt og veiledning fra både NHO LTs ekspert på toll, Martin Bentzen Often, i tillegg til at Tolletaten er til stede i utstillerområdet for å svare på dine spørsmål.

 5. Logistikk i krigstid – Julia Pavlenko til Transport & Logistikk

  Vi er stolte av å annonsere at Julia Pavlenko, direktør for internasjonale operasjoner i Ukrposhta, vil være en av hovedtalerne på årets Transport & Logistikk. Pavlenko har ledet Ukrposhta gjennom noen av de mest utfordrende tidene i selskapets historie, og kommer til konferansen for å dele av sin verdifulle innsikt i å drive logistikk under krig.

21.–22. okt 2024
The Qube, Gardermoen
priser fra kr 3150
Earlybird-frist 2. september

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: