Jette Christensen leder årets konferanse

Publisert

Transport & Logistikk-konferansen er stolt av å presentere Jette F. Christensen som årets konferansier. Med sin omfattende erfaring og ekspertise innen politikk, sikkerhet og forsvar, vil Christensen sette en profesjonell og innsiktsfull tone for konferansen.

En erfaren leder og analytiker

Jette Christensen har en imponerende bakgrunn som statsviter og tidligere stortingsrepresentant. Hun er i dag Europaanalytiker i Altinget og medlem av Riksvalgsstyret. Hun er forfatter av boken “Demokratiet, det er oss - 10 sårbarheter i verdens beste folkestyre”, som utforsker trusler mot etablerte demokratier.

Med en mastergrad i Sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen og Forsvarets Høyskoles sjefskurs og kurs i strategisk kriseledelse fra Forsvarets Høyskole, bringer Christensen en dyp forståelse for både nasjonal og internasjonal politikk til konferansen. Hennes engasjerende kommunikative stil vil sørge for at deltakerne får en lærerik og inspirerende opplevelse.

En dag fylt med innsikt

Som konferansier vil Christensen introdusere og lede deltakerne gjennom dagens temaer, som spenner fra beredskap i politisk usikre tider til klima- og naturkatastrofer, samt datasikkerhet. Hennes ekspertise innen disse områdene gjør henne til en ideell leder for diskusjoner som er avgjørende for transport- og logistikksektoren.

Mer detaljer om konferanseprogrammet finner du her 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: