Arrangementer og kurs

Vis filtrering

9 resultater

Type arrangement
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 9. februar 2022,

  Teams

  Logistikklunsjen februar

  - et digitalt lunsjavbrekk med faglig påfyll

 2. NFF inviterer til digitalt medlemsmøte

  Foreningen har sett seg nødt til å avlyse årets planlagte samling på Holmen som følge av covid. Samlingen vil erstattes av et digitalt medlemsmøte.

 3. 31. mars - 1. april 2022,

  Fredriksten Festning

  Årsmøte Region Øst

  Region Øst ønsker å samle medlemmene til Årsmøte på Fredriksten Festning den 31. mars.

 4. 5. - 7. mai 2022,

  Quality Hotel River Station, Drammen

  Årskonferanse NHO Logistikk og Transport 2022

  Get together, Generalforsamling NHO Logistikk og Transport, Årsmøte Norske Flyspeditørers Forening, Faglig forum, Festmiddag

 5. NSAB 2015 nettkurs

  NSAB 2015 er et viktig avtaledokument som i prinsippet benyttes som avtaleunderlag i hele spedisjonsbransjen. Kompetanse innen NSAB 2015 er derfor sentralt for alle typer spedisjonsoppdrag, og selvsagt obligatorisk kompetanse for speditører/befraktere innen alle transportformer.

 6. Reklamasjonsbehandling - nettkurs

  La ikke reklamasjoner bli et pengesluk! Balansen mellom hensyn til kunde og jussen er avgjørende ved håndtering av reklamasjoner. Vårt kurs tar deltakerne gjennom blant annet ansvarsregler og fritaksgrunner.

 7. Tollbehandling høsten 2021

  Unngå feilberegning, omberegning og unødig bruk av ressurser, tid og penger! Feil i beregning og rapportering av tollbeløp kan få store konsekvenser for virksomheten med ekstra arbeid, forsinkelser og ikke minst gebyrer.

 8. Farlig gods - Awareness

  Har bedriften oppdrag som involverer farlig gods? Skap bevissthet og kritisk kompetanse vedrørende ansvarsforhold ved transport av farlig gods.

 9. Innføring i transport og spedisjon

  Et must for alle nye medarbeidere og andre som ønsker innføring i en allsidig bransje. Dette nettbaserte kurset tar for seg mange temaer og gir grunnleggende kunnskap om bransjens mange arbeidsområder. Kursdeltakeren etablerer nyttig innsikt i hva som skjer rundt import- og eksportforsendelser, herunder viktige beslutninger som bør tas før oppdraget kan iverksettes.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: