Foto: Foto: Hilde Mannsåker

Kurs og kompetanse

Om oss

 NHO LT sin visjon er å møte næringens utfordringer i forkant gjennom proaktiv atferd og utarbeidelse av effektive løsninger. 

Log in

Didac Learning Management System (LMS) for studenter

Arbinn - virksomhetens verktøykasse!

 1. Speditørskolen 2019 #3

  Speditørskolens studenter representerer i hovedsak speditør- og logistikkbedrifter men har også flere representanter fra vareeiersiden som ønsker å optimalisere sine logistikkprosesser.

 2. Speditørskolens Gullklokke 2018

  NHO Logistikk og Transport gratulerer Christopher Abelhaug Eek fra Air & Road Transport AS. Christopher fikk gullklokka som bevis på beste resultat på Speditørskolen 2018! Gullklokka har lang tradisjon og er en verdsatt og anerkjent påskjønnelse i bransjen gjennom mange år.

 3. Oppdatert kurskatalog

  Vi har endret opptakskrav til Speditørskolen. Fra 2019 vil det ikke lenger være krav om bestått eksamen i Tollbehandling for å kunne gå Speditørskolen.

 4. Speditørtrainee 2018 2019

  16 trainees fra kullet 2018-2019, fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør, har nå vært ute i vertsbedriftene i +/- 6 måneder. Tilbakemeldingene fra både trainees og vertsbedrifter er svært positive.

 5. Speditørtrainees i Rogaland

  I Rogaland har vi 4 svært flotte og motiverte traineer, som startet opp i NHO LT/ NAV programmet ved siste årsskifte. Det er medlemsbedriftene FREJA Transport & Logistics, Logi Trans, SR Group og Westport som involvert seg i denne flotte muligheten.

.

Kontakt

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: