Kurs og kompetanse

Er du ny i bransjen eller ønsker å oppdatere din eksisterende kunnskap? Vi tilbyr alt fra Logistikk- og transportskolen og tollkurs til spesialiserte traineeprogrammer.

Utforsk våre kurstilbud og ta et skritt videre i din karriere med oss!

Kursportal

Didac Learning Management System (LMS) for studenter

Arbinn - virksomhetens verktøykasse!

Om oss

Vår visjon er å møte næringens utfordringer proaktivt med effektive løsninger, og å tilby kompetanse for morgendagen. Kompetanseavdelingen i NHO Logistikk og Transport jobber for å være en ledende leverandør av viktig bransjekompetanse.

Nyheter

 1. Tollkurs høsten 2024

  Meld deg på og lær hvordan du skal håndtere tolldeklarasjoner effektivt og korrekt! Du vil også få den nyeste kunnskapen om Digitoll og hvordan de siste endringene påvirker logistikk- og transportbransjen.

 2. Nye karrieremuligheter med Speditørskolen

  Denne artikkelen handler om Caisa, en av våre studenter som sikret seg ny jobb underveis i deltakelsen på Speditørskolen. Hennes historie viser hvordan skolen kan åpne dører til nye karrieremuligheter og gi en ny start i arbeidslivet.

 3. Kompetanseutvikling i bedriften

  Ved å jobbe strategisk med kompetanseutvikling sikrer du at bedriften har kompetansen som trengs for å dekke nåværende og fremtidige behov. Dette må ta utgangspunkt i bedriftens mål.

 4. Hvordan beholde kundene i 2020?

  Den 21. juni kl. 0900 var det duket for det første miljøkurset i regi av NHO Logistikk og Transport. Miljø og klima har lenge stått på agenda hos NHO Logistikk og Transport, men dette er altså første gang vi har utviklet og gjennomført et rent miljøkurs.

Kontakt

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: