Logistikk i krigstid – Julia Pavlenko til Transport & Logistikk

Publisert

Vi er stolte av å annonsere at Julia Pavlenko, direktør for internasjonale operasjoner i Ukrposhta, vil være en av hovedtalerne på årets Transport & Logistikk. Pavlenko har ledet Ukrposhta gjennom noen av de mest utfordrende tidene i selskapets historie, og kommer til konferansen for å dele av sin verdifulle innsikt i å drive logistikk under krig.

Logistikk under krig – En enorm utfordring

Ukrposhta, Ukrainas nasjonale postoperatør, spiller en kritisk rolle i å opprettholde kommunikasjons- og forsyningslinjene i et land som står midt i en krig. Selskapet leverer postpakker, betalinger og medisiner til hele Ukraina, inkludert områder som nylig er frigjort fra okkupasjon. Med over 40 000 ansatte som daglig risikerer livet, har Ukrposhta vært en livline for mange ukrainere.

Innovasjon og utholdenhet

Pavlenko vil dele historier om hvordan Ukrposhta har tilpasset seg de ekstreme utfordringene som krigen har påført logistikksektoren. På grunn av ødeleggelse og fare har Ukrposhta mistet mange filialer. For å opprettholde tjenesten har selskapet reparert mange av disse med egne midler og innført mobile filialer for å nå avsidesliggende områder. Krigen har ført til alvorlige drivstoffmangler og hyppige strømbrudd, spesielt etter russiske angrep på kraftverk. Til tross for disse utfordringene har Ukrposhta funnet måter å sikre at leveranser kunne fortsette.

I tillegg har Ukrposhta etablert samarbeid med 12 europeiske flyplasser for å håndtere logistikk når grensene mellom Ukraina og Polen var stengt. For å skaffe ekstra finansiering utstedte selskapet frimerker som ble så populære at folk sto i kø i opptil syv timer.

Pavlenko brenner ekstra sterkt for hvordan Ukrposhta støtter små produsenter som ønsker å selge varer på internasjonale plattformer som Amazon og Ebay, da dette er viktig for å fremme regional utvikling.

I tillegg til å sikre logistikken har Ukrposhta også gjort sitt beste for å hjelpe landet på andre måter. Samarbeid med ulike departementer og internasjonale organisasjoner har også vært avgjørende, blant annet har de stått i spissen for å skifte landets lyspærer til energibesparende LED-lamper, som bedre håndterer landets mange strømbrudd. I tillegg har Ukrposhta fått lisens som medisinfordeler for å begynne å levere rimelige medisiner til folk i områder under okkupasjon.

Om Julia Pavlenko

Julia Pavlenko har vært en sentral figur i Ukrposhta siden hun ble direktør for internasjonale operasjoner. Hun har vært ansvarlig for utviklingen av nye internasjonale leveringskanaler og tjenester. I 2016 initierte hun E-Export utviklingsprogrammet for å gi ukrainske entreprenører verktøy til å starte nettbutikker på internasjonale markedsplasser. Prosjektet har fått internasjonal anerkjennelse og vunnet priser for sine bidrag til e-handel og samfunnsansvar.

Kjersti Shetelig, daglig leder for konferansen, uttrykker stor glede over Pavlenkos deltakelse: "Vi setter utrolig stor pris på at Julia Pavlenko prioriterer vår konferanse. Hennes innsikt og erfaring er unik, og vi er takknemlige for at hun tar seg tid til å dele sin kunnskap med oss til tross for de store utfordringene hun står overfor."

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: