Unik mulighet for start-ups innen transport og logistikk

Publisert

Transport & Logistikk-konferansen har kunngjort en spennende mulighet for oppstartsbedrifter i transport- og logistikkindustrien. Det er nå mulig å søke om gratis utstillerplass på årets konferanse i oktober.

En plass i utstillerområdet vil gi oppstartsbedriftene en plattform til å presentere seg selv og sine innovative løsninger for et bredt spekter av ledere og beslutningstakere i bransjen.

"Vi mener at oppstartsbedrifter er katalysatorer for innovasjon og fremdrift i vår bransje," sier Kjersti Shetelig, leder for Transport & Logistikk-konferansen. "Ved å tilby gratis utstillingsplass for oppstartsbedrifter, ønsker vi å gi dem en plattform til å vise frem sine innovative løsninger og knytte verdifulle forbindelser i bransjen. Vi er overbevist om at disse unge og nyskapende selskapene har potensial til å forme fremtiden for transport og logistikk, og vi er glade for å kunne støtte dem i deres reise."

Inntil åtte heldige oppstartsbedrifter kan få tilbud om gratis utstillingsplass på årets arrangement, som finner sted 21. og 22. oktober i år. Plassene vil være lokalisert på et dedikert område sammen med andre oppstartsbedrifter, noe som gir muligheten for nettverksbygging og interaksjon med likesinnede entreprenører. Plassen vil inkludere et ståbord og mulighet for å ta med seg for eksempel en roll-up.

For å søke om denne muligheten, oppfordres kandidatene til å sende en e-post til daglig leder for konferansen, Kjersti Shetelig, på kjersti.shetelig@nholt.no, og inkludere følgende informasjon:

Bedriftsprofil: En kortfattet beskrivelse av hva oppstartsbedriften handler om, hvilket problem de løser.

Produkt- eller tjenesteoversikt: En oversikt over produktene eller tjenestene som tilbys

Målgruppe og markedspotensial: Beskrivelse av målgruppen og potensialet for vekst og suksess.

Teamets kompetanse: Presenter kort nøkkelpersoner i teamet og deres kompetanse fremover.

Søknadsfristen er 1. juni, men interesserte oppfordres til å søke om denne muligheten så snart som mulig. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet etter at søknadsfristens utøper.

For mer informasjon om Transport & Logistikk-konferansen besøk gjerne nettsiden vår.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: