Disse oppstartsbedriftene er klare for årets Transport & Logistikk

Publisert

Tolv lovende oppstartsbedrifter er valgt ut til å presentere sine innovative løsninger på årets konferanse i oktober.

Transport & Logistikk-konferansen har valgt ut tolv oppstartsbedrifter til å delta på årets arrangement i oktober. Disse bedriftene vil få en unik mulighet til å presentere sine innovative løsninger for et bredt spekter av ledere og beslutningstakere i bransjen. Denne muligheten vil gi dem en plattform til å vise frem sine produkter og tjenester, samt knytte verdifulle forbindelser som kan hjelpe dem videre på deres reise.

Tilbake i mai kunngjorde konferansen denne spennende muligheten for oppstartsbedrifter innen transport- og logistikkindustrien. Oppstartsbedriftene ble oppfordret til å søke om gratis utstillerplass på årets konferanse, som finner sted 21. og 22. oktober. Hensikten var å gi nyskapende selskaper en plattform til å vise frem sine løsninger og knytte verdifulle kontakter i bransjen.

"Vi er begeistret over å kunne presentere disse tolv utvalgte oppstartsbedriftene," sier Kjersti Shetelig, leder for Transport & Logistikk-konferansen. "De representerer innovasjon og nytenkning innen transport og logistikk, og vi tror at deres deltakelse vil være til stor verdi både for dem selv og for bransjen som helhet. Ved å tilby gratis utstillingsplass for oppstartsbedrifter, ønsker vi å gi dem en plattform til å vise frem sine innovative løsninger og knytte verdifulle forbindelser i bransjen. Vi er overbevist om at disse unge og nyskapende selskapene har potensial til å forme fremtiden for transport og logistikk, og vi er glade for å kunne støtte dem i deres reise."

De utvalgte bedriftene er:

Bevart AS

Produkt: Overvåkningsløsninger for transport av kunstverk og andre verdigjenstander. 

Sensorita

Produkt: AI-drevne sensor- og softwareløsninger for avfallsbransjen

MCSB Technologies

Produkt: En intuitiv dokument blockchain-plattform som effektivt håndterer handelsdokumenter på en sikker og transparent måte.

TrainVision

Produkt: Digitale tvillinger og 3D-modeller av jernbanen som effektiviserer og forenkler inspeksjonsarbeidet på jernbanen

Compend

Produkt: Verktøy for utvikling og dokumentasjon av kompetanse

Moon Landing Logistics

Produkt: Skybasert software som automatiserer bærekraftsrapportering, automatiserer kunderapportering, finner muligheter for utslippskutt, finner synergier mellom kunder, overvåker logistikk-KPI'er og integrerer AI for løsningsdesign og enklere arbeidsprosesser. 

Chargitect

Produkt: Programvareplattform for optimalisert lading av elektriske kjøretøysflåter

Surfact

Produkt:  Transformerer forsyningskjeder med bærekraftig sporing som får lasten din til å snakke

Haste AS

Produkt: Komplett skybasert programvare for effektiv transportstyring og oppdragshåndtering"

Hera Solutions

Produkt: Programvare for dokumenthåndtering innen transport og logistikk, med hovedfokus på fraktbrev

Logibud AS

Produkt: Skybasert programvare som skal bedre lønnsomheten og gi en enklere arbeidshverdag for små og mellomstore transportselskaper.

Mobility solutions / FLEET

Produkt: Innovative el-kjøretøy og infrastrukturløsninger designet for å minimere forsinkelser og forbedre transportflyten av personell, utstyr og varer i tettbebygde områder.

 

Bedriftene finner du altså i utstillerområdet på Transport & Logistikk-konferansen 21. og 22. oktober. For mer informasjon om Transport & Logistikk-konferansen, besøk gjerne nettsiden vår.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: