Disse utstillerne møter du på Transport & Logistikk 2024

Publisert

Utstillerområdet begynner å tette seg til, per nå er det 21 bekreftede utstillere, og flere på vei inn. Totalt er det plass til omtrent 40 utstillere, så skal du sikre deg en god standplass er dette tiden for å handle.

"Vi lover vi et utstillerområde med et dynamisk miljø som tilbyr noe for enhver interesse. Vår målsetning er å tilby et variert og interessant utvalg av produkter, tjenester og løsninger som adresserer de aktuelle behovene og utfordringene i transport- og logistikkindustrien, og det har vært viktig for konferansen at det skal være en god match mellom utstiller og deltager ", sier Kjersti Shetelig, daglig leder for konferansen.

Ettersom konferansen er tilbake i kjente omgivelser på The Qube på Gardermoen, er området mindre og mer intimt enn på messa på Lillestrøm. Her får utstillerne muligheten til å komme tett på en målgruppe full av beslutningstagere og daglige ledere, men også møte fremtidens logistikkmedarbeidere i form av studentene som deltar.

Blant de bekreftede utstillerne finner vi velkjente navn som har vært med på konferansen flere ganger tidligere, som PostNord, BaneNor, Maritech, Bring, Bull & Co og Göteborgs Hamn for å nevne noen. PostNord har i tillegg tatt en aktiv rolle som hovedsponsor, og vil blant annet dele ut prisene for årets beste master- og bacheloroppgave under middagen.

Blant nye utstillere kan vi trekke frem FourPro Solutions, EAB Lagersystemer og Tolletaten. Sistnevnte er nok ekstra relevant i år i forbindelse med innføringen av Digitoll.  

Utstillerområdet vil være mer enn bare en samling av stander; det vil være en levende blanding av aktører som deler sin kunnskap og erfaringer. I år vil vi også legge vekt på at det er godt med sitteplasser spredt rundt området, slik at det vil det være gode med muligheter for spennende samtaler rundt lunsjbordene.

Nytt av året er også innovasjonsområdet, der man vil kunne møte mange spennende start-ups innen bransjen.

Her er listen over alle utstillerne som du kan forvente å møte på Transport & Logistikk-konferansen:

- Bull & Co Advokatfirma AS

- Göteborgs Hamn

- Eab Lagerteknikk As

- TIMP

- Digit Nord AS

- Havnemagasinet

- Vitec Autosystemer

- NHO LT

- PostNord AS

- Norske Havner

- FourPro Solutions

- Høgskolen i Molde

- Supercharge AS

- Maritech

- Hamarregionen / Stange kommune

- Moderne Transport

- Bring Intermodal AS

- Bane NOR

- Fagskolen Innlandet

- Tolletaten

- Volvo 

Vi ser frem til å ønske både utstillere og deltakere velkommen til to dager med inspirasjon, kunnskapsdeling og nettverksbygging på årets Transport & Logistikk-konferanse.

Ønsker du å vite mer om mulighetene for å være utstiller, så kontakt Kjersti på telefon 977 51 666 eller send en epost: kjersti.shetelig@nholt.no

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: