Bli med på årets toll-tour

- et roadshow med NHO Logistikk og Transport og Tolletaten Arrangementet er gratis og åpent for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer. Det er anledning til å invitere med seg kunder.

Om turneen

I løpet av mai arrangerer NHO Logistikk og Transport og Tolletaten informasjonsmøter om Digitoll i flere byer over hele Norge. I tillegg til informasjon, får du mulighet til å stille spørsmål direkte til ekspertpanelet.
Arrangementet er gratis og åpent for alle virksomheter - uavhengig av medlemskap eller ikke.

Fra og med 1. april 2025 avvikles direktekjøringsordningen, samtidig som det innføres digital melde- og opplysningsplikt for alle transportmåter. Dette representerer en betydelig omstilling for næringslivet, og for å støtte aktørene gjennom denne overgangen har NHO Logistikk og Transport inngått et samarbeid med Tolletaten om det spennende konseptet "Roadshow med Digitoll".


I løpet av mai måned kan du og andre representanter fra din virksomhet møte oss i følgende byer: Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Ålesund, Tromsø, Trondheim og Fredrikstad.
Det er også anledning til å invitere med seg kunder. Arrangementet er åpent for alle, også virksomheter som ikke er medlem i NHO.

Fra NHO Logistikk og Transport deltar Martin Berntzen Often, som har vært en sentral bidragsyter til dette initiativet.
Fra Tolletaten vil du møte representanter fra Digitaliseringsprogrammet, i tillegg til flere erfarne fagpersoner. Lokale representanter fra Tolletaten vil også være til stede for å gi deg mer innsikt og svar på spesifikke spørsmål.


Uansett hvor du er i prosessen med å ta i bruk Digitoll, så gir dette arrangementet deg, dine kollegaer og dine kunder en unik mulighet til å få informasjon og veiledning i forbindelse med de kommende endringene.

Det er NHO Logistikk og Transport sine regionforenigner som administrerer de ulike møteplassene. Nedenfor finner du kontaktinformasjon/lenke til påmelding for de ulike datoene/byene.

Oversikt over arrangement

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: