Artikler

Vis filtrering

99 resultater

Type artikkel
Velg område
99 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Tar tempen på omdømmet

  Tre av bransjens kvinnelige toppledere stilte til samtale om bransjens omdømme under Årsmøtet den 18. april. Har bransjen et omdømme? Er vi kjent med det? Er vi enige i det? Hvis nei, hva vil vi at det skal være? - Vi har nok et omdømme som er knyttet til den operative delen av bransjen. Men hva med tjenestedelen, som faktisk utgjør en ganske stor andel av bransjen.  Her tror jeg knapt vi har et omdømme, sier styreleder Mona Juell.

 2. Stor NHO LT-dag i Næringslivets Hus

  18. april ble det gjennomført Generalforsamling i både NHO Logistikk og Transport, NFF og Region Øst. Avtroppende styremedlemmer ble takket av og nyvalgte styremedlemmer ønsket velkommen. Det hele ble etterfulgt av faglig forum og middag. Rundt regnet 70 deltakere var med gjennom hele dagen.

 3. Vellykket ungdomspartidebatt!

  Tirsdag denne uken arrangerte NHO Logistikk og Transport og Grønt Landtransportprogram debatt om samferdsel og grønn transport på NHO-huset. Engasjementet var stort fra høyre til venstre rundt temaer som kommende NTP, Nord-Norgebane, incentivordninger, ladepunkter, CO2 avgifter, lyntog og mye mer!

 4. Regionkonferansen 2024

  Forrige uke møttes NHO LTs hovedstyre, 7 av 8 regionstyreledere samt deler av NHO LTs administrasjon til årets regionkonferanse. Og for en samling det ble! Engasjerte tillitsvalgte fra hele landet bidro alle med kloke tanker, gode historier og et genuint ønske om å finne den rette veien videre.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: