NHO LT Sjø og havn i Borg havn– store planer for bransjen

Publisert

Fra venstre: Dag Øyvind Lygre, Ole A. Hagen, Tore Lundestad, Herman Høyskel, Børge Edvardsen Klingan, Are Kjensli, Arne Fosen, Martina Engen og Derya C.Inan.

Styret i NHO LT Sjø og havn var forrige uke samlet i Borg havn for å fullføre strategien. Med klare mål og store ambisjoner for bransjen, ble det diskutert hvordan de best kan påvirke rammevilkår og forbedre incentivordninger.

-Det har vært et veldig konstruktivt møte her i Borg havn. Vi har hatt gode diskusjoner rundt bordet, og jeg ser frem til å jobbe tett sammen med resten av styret, uttaler styreleder Tore Lundestad, Havnedirektør i Borg havn.

Møtet ble rundet av med en omvisning på havna. Borg havn er en av Norges ledende havner og den spiller en sentral rolle i regionens næringsliv.

- Det var veldig fint å ha styremøte i Borg havn. Vi fikk staket ut veien videre for NHO LT Sjø og havn. Styret består av handlekraftige ildsjeler på sine respektive områder, så forventningene for fremtiden er store, uttaler en blid Martina Engen, adm. direktør i DFDS Logistics.

Det er ønske om å formalisere NHO LT Sjø og havn som en egen og selvstendig regionforening under paraplyen NHO LT, på lik linje med de 8 andre regonforeningene.  Med dette vil man ogå formalisere og implementere en strategi basert på den nylig utarbeidede rapporten. Det vil ikke bare styrke den interne organiseringen til Sjø og havn, men også den eksterne påvirkningskraften.

Næringspolitisk rådgiver Derya C. Inan kommenterte det gode samarbeidet i og med styret. - Styret i NHO LT Sjø og havn er et dedikert og kompetent styre. Bransjen kan se frem til positive endringer og et målrettet arbeid fremover.

- Nå som strategien er på plass, starter arbeidet med konkrete handlings- og aktivitetsplaner. Vi jobber også med å sikre at NHO LT Sjø og havn inngår som del i vår faste governance-struktur, noe som vil styrke oss internt og eksternt, avslutter næringspolitisk direktør, Ole A.Hagen.

Se bildekarusell nedenfor;
Tore Lundestad, Martina Engen, og NHO LTs næringspolitiske avdeling, Ole A. Hagen og Derya Inan

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: