Artikler

Vis filtrering

133 resultater

Type artikkel
Velg område
133 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Vær en inspirator i det grønne skiftet

  Nå er vi på jakt etter kandidater som vil være med i kampen om miljøprisen 2024. Dette er en gylden anledning til å vise frem din bedrift og gode initiativ som skal bidra til å nå klimamålene. Prisen har som formål å berømme, inspirere og formidle kunnskap om miljøvennlig varetransport.

 2. Toten Transport jubler for tungtrafikkfelt

  Nyheten om at lastebiler nå kan ta i bruk kollektivfeltet på flere strekninger inn og ut av Oslo blir tatt godt imot av transportnæringen. – Vi i transportbransjen er ikke akkurat bortskjemte med slike gode tiltak, så dette er svært positivt, sier administrerende direktør i Toten Transport, Maarten Beck. - Dette vil lette hverdagen.

 3. Stor dag for godstransporten

  I dag kom nyheten alle veibrukere i Stor-Oslo bør være glade for: Lastebiler, som for øvrig forsyner samfunnet med kritiske varer, slipper til i kollektivfeltene. I første omgang på gitte strekk langs E6. - Vi er svært fornøyde med at Statens Vegvesen ønsker å prioritere fremkommeligheten for varetransporten, sier adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli.

 4. En skreddersydd tiltakspakke for utslippskutt i landtransporten

  Grønt landtransportprogram (GLP) har laget en klimaanalyse av norsk landtransport, med fokus på utslipp for tunge kjøretøy som lastebiler, busser og varebiler. Denne analysen samler nødvendige tiltak for å oppnå betydelige utslippskutt i landtransporten - den største utslippssektoren i landet.

 5. Et stort sprang mot en grønn engelsk kanal

  Gjennom samarbeid med havner og regjeringer på begge sider av kanalen vil DFDS dekarbonisere transporten mellom Storbritannia og EU. - Det er snakk om store investeringer, men på sikt blir det dyrere å ikke gjøre noen ting, sier adm. direktør i DFDS Logistics Martina Engen.

 6. Oslopakke 3 - regningen ender tilslutt hos forbrukerne

  I nettavisen i dag er budskapet klart fra NHO Logistikk og Transport: frustrasjon! Nærmest over natten vil bomtakstene per passering øke fra 91 til 157 kroner for tunge kjøretøy (euro 6). En økning på over 70 prosent! - Nå må næringslivet betale prisen for de 92 milliardene som skal gå til utbygging av kollektivtransport, gang- og sykkelveier, sier en oppgitt Are Kjensli.

 7. Unge talenter & Miljøprisen

  Hver høst tildeler NHO Logistikk og Transport utmerkelsen årets Unge talent og årets Miljøpris. Frist for innsending av forslag er 1. august. Vi vet med sikkerhet at det er mange kloke unge hoder i våre medlemsbedrifter, og vi vet også at bransjen gjør mange innovative og bærekraftige grep sett i et miljøperspektiv. Vi gleder oss til å motta ditt tips.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: