Artikler

Vis filtrering

271 resultater

Type artikkel
Velg område
271 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NTP vedtatt i Stortinget

  Stortingets transport- og kommunikasjonskomité har lagt frem sin innstilling for Nasjonal transportplan (NTP) 2022-2033. -Vi konstaterer at Stortinget har vedtatt Nasjonal transportplan med forslag til justeringer heller enn store grep, uttaler næringspolitisk direktør Ole A. Hagen.

 2. Toten Transport jubler for tungtrafikkfelt

  Nyheten om at lastebiler nå kan ta i bruk kollektivfeltet på flere strekninger inn og ut av Oslo blir tatt godt imot av transportnæringen. – Vi i transportbransjen er ikke akkurat bortskjemte med slike gode tiltak, så dette er svært positivt, sier administrerende direktør i Toten Transport, Maarten Beck. - Dette vil lette hverdagen.

 3. Stor dag for godstransporten

  I dag kom nyheten alle veibrukere i Stor-Oslo bør være glade for: Lastebiler, som for øvrig forsyner samfunnet med kritiske varer, slipper til i kollektivfeltene. I første omgang på gitte strekk langs E6. - Vi er svært fornøyde med at Statens Vegvesen ønsker å prioritere fremkommeligheten for varetransporten, sier adm. direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli.

 4. Forslag om løyvekrav for varebiler

  I dag kom pressemeldingen vi har ventet på: Regjeringen følger opp handlingsplanen mot sosial dumping i transportsektoren og foreslår nå løyvekrav for godstransport med varebiler fra 2,5 til 3,5 tonn. -Vi har lenge etterlyst konkurranse på like vilkår for varebilsegmentet, sier næringspolitisk direktør, Ole A. Hagen

 5. Oslopakke 3 - regningen ender tilslutt hos forbrukerne

  I nettavisen i dag er budskapet klart fra NHO Logistikk og Transport: frustrasjon! Nærmest over natten vil bomtakstene per passering øke fra 91 til 157 kroner for tunge kjøretøy (euro 6). En økning på over 70 prosent! - Nå må næringslivet betale prisen for de 92 milliardene som skal gå til utbygging av kollektivtransport, gang- og sykkelveier, sier en oppgitt Are Kjensli.

 6. Hvor er vi nå?

  Verden er i stadig endring. Asia sin posisjon styrkes og de globale forsyningskjedene er preget av økende usikkerhet. Dette var hovedtemaene da næringspolitisk direktør i NHO Logistikk og Transport, Ole Hagen, inntok scenen under Logistikk 2024. Han belyste hvordan denne usikkerheten påvirker bransjen, med konsekvenser som høye drivstoffkostnader, økt usikkerhet og behov for lager og beredskap.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: