Birgitte Landsvik er ansatt som ny avdelingsleder kurs & kompetanse i NHO LT

Publisert

- Jeg anser kompetansehevende tiltak som den viktigste delen av arbeidslivet og ser frem til å bidra med å videreutvikle NHO LTs kurstilbudet til små og store medlemsbedrifter, sier Birgitte.

Claus Haals, som har ledet kompetanseavdelingen siden 2016, ønsker nå å trekke seg tilbake for å konsentrere seg om egne prosjekterinnen bl.a. innen lederutvikling, kompetansekartlegging/-strategi og spesialkurs.
I den anledning har vi nå ansatt hans etterfølger.

Birgitte vil være på plass i administrasjonen på Majorstuen 2. januar 2024.
Birgitte kommer fra stillingen Digital Content Manager i Fell Tech og har flere år bak seg i Møller Mobility Group, både som opplæringsleder og markedsansvarlig.

Hun har pedagogisk utdannelse, samt Excecutive master kurset samspill og ledelse fra Handelshøyskolen BI.
Kompetanse- og kursutvikling, prosjektledelse og prosessarbeid er områder hun er godt kjent med fra sitt tidligere arbeid.

- Jeg har forstått at NHO Logistikk og transport har et attraktivt opplæringsprogram som bidrar med nødvendig og aktuell kompetanseheving for bransjen. Jeg anser kompetansehevende tiltak som den viktigste delen av arbeidslivet og ser frem til å bidra med å videreutvikle NHO LTs kurstilbudet til små og store medlemsbedrifter, sier Birgitte.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: