Kjersti Hagen Shetelig er ansatt som daglig leder for Transport & Logistikk-konferansen.

Publisert

-Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på arbeidet med å lede Transport & Logistikk-konferansen. Det blir spennende å bygge videre på den solide grunnmuren konferansen har opparbeidet seg gjennom årene, samtidig som jeg håper å kunne bidra til å åpne dører for nye perspektiver og muligheter, sier Shetelig.

Transport & Logistikk-konferansen har utviklet seg til å bli den ledende konferansen for transport- og logistikkbransjen i Norge. Med 65 års historie har konferansen i stadig større grad blitt en møteplass også for transportbrukere, politikere, myndigheter, akademia og studenter. Konferansen har de siste årene hatt cirka 800 deltakere og en betydelig utstillermasse.

Kjersti Hagen Shetelig skal fra nyåret lede arbeidet med å videreutvikle konferansen, konseptet og forretningsmodellen.

Shetelig kommer fra stillingen som prosjektleder i Macsimum AS hvor hun har hatt ansvar for tilrettelegging og prosjektering av arrangementer og utstillinger for kunder og konferansepartnere. Hun har tidligere også arbeidet i DNB ASA Private Banking med koordinering og gjennomføring av både interne og eksterne samlinger. 
Hun har en Master i Strategic Marketing Management og en Bachelor of Business, Event Management Degree.

 - Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på arbeidet med å lede Transport og Logistikk konferansen. Det blir spennende å bygge videre på den solide grunnmuren konferansen har opparbeidet seg gjennom årene, samtidig som jeg håper å kunne bidra til å åpne dører for nye perspektiver og muligheter. Jeg gleder meg til å møte nye kolleger og samarbeidspartnere, så vi kan fortsette å skape verdi for alle involverte parter sammen, sier Kjersti

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: