NHO Logistikk & Transport

Innhold

Om gullklokka

Etter å ha gjennomført og bestått eksamen Speditørskolen er man allerede en vinner som har gjort en super innsats.  Her er det mange vi kan gratulere! 

Det er allikevel en lang tradisjon i NHO Logistikk og Transport at beste elev på Speditørskolen får utmerkelsen "Gullklokka".  Hvert år tildeler NHO LT  «Gullklokka» til beste student.

 Kriteriene for beste student er fra 2020:

 1)  Eksamenskarakter A, og 

2)  Summen av poengresultatet fra eksamen (vekt 1,0) og gjennomsnitt resultat hjemmecase 1-3 (vekt 0,5)

  Blir du den neste med gullklokke?

Tidligere vinnere

2019

NHO Logistikk og Transport gratulerer Silje Haugsland fra Logi Trans AS. Silje  fikk gullklokka som bevis på beste resultat på Speditørskolen 2019!

Silje jobber i dag som Freight Forwarder  hos Logi Trans AS i Stavanger, og har nettopp avsluttet utdanning som NHO LT Speditørtrainee.  Spedisjon var et relativt ukjent fag for Silje før hun startet som trainee - da kom hun fra hotellbransjen og en bachelor fra Norges Hotellhøyskole.  

2018

NHO Logistikk og Transport gratulerer Christopher Abelhaug Eek fra Air & Road Transport AS. Christopher fikk gullklokka som bevis på beste resultat på Speditørskolen 2018!


Christopher har de siste syv årene vært ansatt i Air & Road Transport AS i Sandefjord. Han jobber som Export Manager innen feltet flyfrakt og DGR (farlig gods). Han har tidligere studert skipsfart og logistikk ved høyskolen i Vestfold

2017

I 2017 vant Bastian Alegria klokka – han gikk ut av "Speditørskolen 2017" som beste student og gjorde seg med det fortjent til gullklokka, en utmerkelse som henger høyt og gir anseelse i bransjen.

Bastian arbeider til daglig i FREJA Transport & Logistics AS som Trafikk- og salgsmedarbeider, med fly og sjø som hovedfelt. I 2017 deltok han på NHO Logistikk og Transport sitt utdanningstilbud "Speditørskolen" som en del av traineeordningen. Bastian avsluttet Speditørskolen som speditørkandidat og beste elev.  Bildet over er fra overrekkelsen av diplom og gullklokka i Næringslivets hus på Majorstua i Oslo. 

2016

Hilde Solevågseide gjorde seg fortjent til klokka i 2016 -  best resultat med eksamen og alle tre caseoppgaver under ett.

Hilde begynte i SG Logistics AS  for fem år siden som spedisjonsmedarbeider, med import bil som hovedfelt. Før det kom hun fra Tollvesenet hvor hun jobbet som inspektør, blant annet med oppgaver relatert til NCTS, tolletatens elektroniske transitteringssystem.   Hun var i Tollvesenet i fjorten år og har jobbet med varierte oppgaver – fra vareførsel til grensekontroll.  I tillegg til tollskolen har Hilde studert økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Molde. 

2015

Siri Sivertsen Tjåland ble beste student på Speditørskolen 2015 og med den prestasjonen kvalifiserte hun for skolens gullklokke! 

2014

Sana Omer (Bring Cargo) ble beste student på Speditørskolen 2014. 

2013

Torben Tøpper ble beste student på Speditørskolen 2013 og med den prestasjonen kvalifiserte han for skolens gullklokke! 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: