Tolldagen 2018

13. november er det klart for Tolldagen 2018. Norsk-svensk samarbeid ved grenseovergangene og nye løsninger for næringslivet er noen av hovedtemaene på årets konferanse. Påmeldingen har åpnet.

Tolldagen er en dagskonferanse der hovedmålgruppen er virksomheter som har oppgaver knyttet til import og eksport av varer og som har nytte av en dialog med Tolletaten og andre lignende næringsvirksomheter.

13.november arrangeres Tolldagen for sjette gang, og det er ventet at over 300 mennesker skal besøke Oslo Kongressenter. Konferansen starter 09.00 og varer til 16.00. Programmet blir publisert snarest mulig.

Norsk-svensk samarbeid og nye løsninger næringslivet
På programmet står også norsk-svensk samarbeid, der det vil bli holdt et innlegg om elektroniske løsninger mellom landene i forbindelse med EU sin nye tollov (UCC).

Tolletaten jobber for ett nytt "hovedløp for næringslivet", der blant annet forenklede prosedyrer og forhåndsinformasjon skal gjøre grensepasseringer og fortolling av gods mer effektivt. Dette, i tillegg til seanser innenfor både frihandel, piratvarer og tollverdi står på programmet.

Arne Hjeltnes er dagens konferansier og skal holde tråden gjennom dagen. En av foredragsholderne blir Øystein Dørum, Sjefsøkonom i NHO, som vil snakke på vegne av næringslivet.

Elkem AS besøker også Tolldagen for å snakke om samarbeid med Tolletaten i klassifiseringssaker, overfor utenlandske tollmyndigheter, og i WCO.

I tillegg vil Jotun vise oss at faren for å få produkter piratkopiert er nærmere enn man kanskje skulle tro.

Meld deg på i dag! Påmelding hos toll.no

Stands
Nytt av året er at man har åpnet for at næringslivet kan stille på stand i foajeen. Det legges således opp til gode pauser, sånn at de besøkende kan gå rundt til de forskjellige utstillerne. For mer informasjon, priser og tilgjengelighet om stands, send en e-post til tolldag@toll.no

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: