Tolldagen 2021

Publisert

Bilde: skjermdump toll.no.

Har du/ dere spørsmål om framtidens internasjonale handel eller om pandemiens effekt på forsyningssikkerheten? 17. november arrangeres Tolldagen 2021.

På Tolldagen, som arrangeres ved Oslo Kongressenter 17. november, presenteres nyheter og endringer som spesielt angår næringslivet.

Nye regler:

Hva inneholder de nye reglene om immaterielle rettigheter for norsk importører og hvordan fungerer de? Kan du nok om de nye opprinnelsesreglene i handelen med EU og Storbritannia?

- Tolldagen er et viktig møtested for Tolletaten og næringslivet der vi kan bidra til økt kunnskap om tollreglene og gjøre det enklere for bransjen å følge regler som er i stadig endring. Samtidig er det også en arena der næringslivet kan ta opp eventuelle utfordringer, sier tolldirektør Øystein Børmer i Tolletaten.

Hovedtalere vil være Tolldirektør Øystein Børmer, Sjefsøkonom i NHO, Øystein Dørum og Lars Karlsson, Global Head of Trade and Customs Consulting Maersk.

TV-serien Toll og tolleksperter:

På Tolldagen får du også møte tolleksperter som står på stand og kan svare på spørsmål.
Du kan også møte og få innblikk i hverdagen til en av deltakerne i TV-serien Toll fra TV2, tolloverinspektør Changiz Khan.

Målgruppen for denne heldagskonferansen er virksomheter som jobber med import og eksport av varer, speditører, transportører, importører og eksportører.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: