Feiret merkedag hos H. Strøm AS i Drammen

Som de aller første hos H. Strøm AS fikk Even Lærum (53) (til høyre) og Trine Fjeldheim Bendiksen (62) overrakt Medaljen for lang og tro tjeneste som takk for sin innsats gjennom 30 og 25 år i bedriften. Her sammen med gründer Halvor Strøm.

Fredag 3. mars 2023 vil for alltid være en merkedag hos H. Strøm AS i Drammen. Som de aller første i bedriften fikk Even Lærum (53) og Trine Fjeldheim Bendiksen (62), overrakt Medaljen for lang og tro tjeneste som takk for sin innsats gjennom 30 og 25 år.

H. Strøm AS ble etablert av Halvor Strøm i 1976 og tilbyr tjenester innen import, eksport, lagring- og plukktjenester, samt innlandsforsendelser.

– Transport, logistikk, spedisjon, for å være deltagende over så mange år som Even og Trine så kreves det utholdenhet og en god dose med positiv galskap, sier Ove Christen Ødegaard, leder for salg og forretningsutvikling og jubilantenes nærmeste leder.


Kreves mye kunnskap

– Det er så mye kunnskap som må tilegnes og settes ut i livet før en forsendelse fra A leveres til B. Den vanlige mann i gata aner ikke hva som ligger bak.
– Samspill og forståelse for faget samt inneha bred kompetanse som gjør at en kan bekle ulike roller er en uvurderlig «asset» for bedriften. Dette innehar både Even og Trine, skryter Ove Christen.
– Nøyaktighet, ha kontroll, økonomisk bevissthet, problemløsning, forhandle og alltid være klare for nye utfordringer gjennom mange år. Deres kontinuitet har bidratt til at H. Strøm AS alltid har vært en sikker og god arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Dette fortjener anerkjennelse.

Bilde 2.jpg

– Transport, logistikk, spedisjon, for å være deltagende over så mange år som Even og Trine så kreves det utholdenhet og en god dose med positiv galskap, sier Ove Christen Ødegaard, (til høyre) leder for salg og forretningsutvikling og jubilantenes nærmeste leder. Her overrekker han Medaljen til Even Lærum.

 


Invitert til pølsefest

De ansatte hos H. Strøm AS ble derfor invitert til pølsefest og kake, da Even og Trine skulle anerkjennes for lang og tro tjeneste.
– På våre hjemmesider så står det bl.a. at vi består av en godt sammensveiset gjeng med lang erfaring og spesialkompetanse og at våre kundeforhold skal være langsiktige. Vi har to medarbeidere som gjennom henholdsvis 25 og 30 år i bedriften speiler nettopp dette, sa Ove Christen bl.a. i sin tale til jubilantene før han overrasket de med overrekkelse av Medaljen for lang og tro tjeneste.


Ble overrasket

– Jeg ble positivt overrasket av å få Medaljen. Jeg hadde ikke trodd at det skulle være noe i den sjangeren. Man føler at man har puttet inn god innsats og får noe igjen for det, uttalte Even i etterkant av overrekkelsen.
Det ble støttet av Trine.
– Det var veldig spesielt og veldig morsomt å få Medaljen. Trodde nesten det var slutt på sånne ting. Det er kanskje ikke så mange etter meg som får Medaljen i dagens samfunn da det ikke er så mange som blir så lenge på et sted. Og så synes jeg det var veldig hyggelig at Ove Christen holdt tale for Even og meg.


Frihet under ansvar og godt arbeidsmiljø

Even kom inn i H. Strøm AS via en bekjent og mener at grunnen til at han har blitt så lenge i bedriften er fordi han har fått mye frihet under ansvar.
– Jeg har vel fått lov til å gjøre mye forskjellig opp gjennom årene, også andre ting enn akkurat det som står i stillingsbeskrivelsen. Jeg startet som lagermedarbeider, så sjåfør og nå er jeg befrakter. Så er jeg bonde på siden og har hold på med flere ting rundt. Ingen dager som er like.

Trine jobbet opprinnelig i et annet firma som etter hvert skulle flytte, og så åpnet det seg opp en stilling hos H. Strøm AS som hun søkte og fikk. I dag jobber hun som speditør.
– Jeg har sagt til sjefen min at jeg elsker jobben min. Det er på grunn av menneskene jeg jobber sammen med og som har troen på meg og det gode arbeidsmiljøet, avslutter hun.

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: