Ny næringspolitisk rådgiver på plass i Arendal

Publisert

Derya C. Inan, nyansatt næringspolitisk rådgiver i NHO Logistikk og Transport, er på plass i Arendal.

Derya C. Inan, vår nye næringspolitiske rådgiver, hadde sin første arbeidsdag på tirsdag, og det under selveste Arendalsuka. - Jeg er veldig glad for å være i gang, sier Derya.

- Jeg er veldig glad for å kunne være i gang, og for at jeg får møte mange folk fra hele bransjen her i Arendal. Byen er full av ulike organisasjoner og politikere, mange spennende arrangement - noe for enhver smak.
I dag arrangerer NHO Logistikk og Transport et eget arrangement om mobilitet 2040 - vi skal lansere en ny rapport som belyser hvordan teknologi og digitalisering kan bidra til å løse mobilitetsbehovet i Norge fremover.

Næringspolitisk direktør, Ole A. Hagen, mener at Arendalsuka er det perfekte sted å starte i jobben. - Her har Derya anledning til å få kontakt med, og møte bransjen, samt knytte kontakter med politikere, organisasjoner og media.

Derya har bakgrunn fra logistikk (bachelor på BI) og politikk (kommunestyrerepresentant for Lillestrøm i Høyre). I NHO Logistikk og Transport vil hun bidra i det næringspolitiske arbeidet for bl.a. regionene våre og sjø- og havnearbeidet.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: