Artikler

Vis filtrering

246 resultater

Type artikkel
Velg område
246 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Et løft til Samferdselsministeren

  Samferdselsløftet ble i går, 19. september, lansert på NHO-huset. NHO-fellesskapet, både regioner og landsforeninger, har sammen  kommet frem til et forslag til prioriteringer innen infrastruktur, vedlikehold, det grønne skiftet, forskning og utvikling. Adm. direktør i NHO Ole-Erik Almlid og Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård var tilstede under lanseringen sammen med både næring og politikere.

 2. Konstituerende møte i NHO LT Sjø og Havn

  Torsdag 14.september ble det gjennomført konstituerende styremøte i NHO LT Sjø og Havn. - Styret har fått en god start, vi har en ambisjon om å utvikle bransjen. Vi har blitt enige om mulige fokusområder som vi tar med oss til strategisamlingen i februar, sier styreleder Tore Lundestad, Havnedirektør i Borg Havn.

 3. "Næringsrik" dag i Stavanger

  Fullt program når næringspolitisk direktør Ole A. Hagen og næringspolitisk rådgiver Derya C. Inan var på Stavanger-besøk onsdag denne uken.  De deltok på Bransjedagen 2023 og møte i  NHO LT Rogaland. Et bedriftsbesøk ble det også tid til.

 4. Webinar om ekstremværet HANS

  Statens vegvesen inviterer den 28. september kl. 12-13 til webinar om ekstremværet Hans og fremkommelighet ved større hendelser. Mange veier ble stengt som følge av ekstremværet. Ødeleggelsene var store, og det var krevende å ha oversikt over situasjonen. Du møter bl. Innlandet Fylkeskommune og NLF.

 5. Tomme valgomater trenger forsyninger

  Samferdselspolitikken har enorm betydning for verdiskapning, eksport og logistikk i Norge. Dette til tross er valgomatene helt fri for spørsmål knyttet til nyttetransport. Hvor er logistikk-politikken, spør Are Kjensli og Ole Andreas Hagen i en kronikk publisert i nettavisen i går.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: