Stående, takknemlig og svært velfortjent applaus

Publisert

Det var en ydmyk avtroppende konferanse-mann som tok i mot skål og applaus fra scenen. Her med administrerende direktør i NHO Logistikk og Transport, Are Kjensli (t.v). Foto: Pål Bakke

400 par hender takket taktfast av konferansegeneral Jo Eirik Frøise under middagen på Transport & Logistikk forrige uke. Ja, for da lukket nemlig Frøise sitt kapittel som prosjektleder for denne konferansen. Og det er et langt kapittel, faktisk 20 år! - Det er din fortjeneste at dette er blitt den største årlige samlingen i vår bransje, sa Are Kjensli.

For alle venner av konferansen; deltakere, utstillere, foredragsholdere og hotelpersonell er Jo Eirik Frøise et kjent navn. Og for de som ikke kjenner ham; han har ved siden av sin rolle som Bransjesjef organisasjon og samfunnskontakt i Norsk Industri, også vært prosjektleder for nordens største transport og logistikk-konferanse - og det i hele 20 år.

Han har vært med å utvikle konferansen til det den er i dag, nemlig en konferanse som de siste årene har samlet hele 800 deltakere samt et stort antall utstillere.

Nå gir han seg, med denne konferansen vel og merke. Fra 1. november trer han nemlig inn i rollen som teamleder arrangement i NHO-foreningen Fornybar Norge.

- Det har vært fantastiske år, sier Frøise. Hyggelig og godt samarbeid med både utstillere, deltakere og foredragsholdere. Nå var det imidlertid på tide å skifte beite, til en annen NHO-organisasjon og en litt annen stilling. Jeg vil benytte anlendingen til å takke alle NHO LT-medlemmer for et godt samarbeide disse årene, og jeg håper vi ses igjen ved en annen anledning.

Jo Eirik ble takket av med blomster og gode ord fra Are Kjensli under middagen den 28. september på Transport & Logistikk.

 - Jeg vil, Jo Eirik, på vegne av eierne av konferansen og på vegne av alle deltakere og samarbeidspartnere gjennom alle disse årene, takke deg for alt du har gjort for bransjen, for ditt alltid gode humør, din tilstedeværelse og hjelpsomhet, og din iver og innsats på salgssiden – du er ikke sunnmøring for ingenting. Du er vant til å gi bort blomster, men i dag er det du som skal få dem – og jeg vil faktisk be om at vi alle reiser oss og gir Jo Eirik den applausen han fortjener, avsluttet Kjensli.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: