Vi styrker samarbeidet med Drammen Havn

Publisert

Ny havn ønskes velkommen som medlem i NHO Logistikk og Transport. Foto: Drammen havn

Drammen Havn inngår samarbeid med NHO Logistikk og Transport gjennom et næringspolitisk medlemskap. Som del av dette blir Drammen Havn tatt opp som utvalgsmedlem i NHO LT Sjø og havn.

Drammen Havn beholder sin tilknytning til Norske havner og Samfunnsbedriftene som arbeidsgiverforening, og medlemskapet i NHO LT vil supplere havnas næringspolitiske engasjement.

- Vi ser frem til å utvikle et tett og godt samarbeid på tvers av aktørene tilknyttet NHO Logistikk og Transport. Sammen skal vi jobbe for å styrke havn- og sjøinteressene, som en viktig del av utviklingen av norsk samferdsel og grønn sjøtransport, sier Arne Fosen, havnedirektør i Drammen Havn.

arnefosen-portrett-drammenhavn-746x1024.jpg
Havnedirektør i Drammen Havn, Arne Fossen

 

- Som næringspolitisk medlem i NHO Logistikk og Transport kommer vi tettere på industri, vareeiere, logistikkaktører og myndigheter, noe som vil bidra til å posisjonere Drammen Havn ytterligere, legger Fosen til.
NHO LT Sjø- og havn samler rederier, havneoperatører, sjøspeditører, linjeagenter og norske havner. Utvalget jobber aktivt sammen, identifiserer felles mål og problemstillinger og vurderer analyse- og utredningsbehov som del av NHO LTs næringspolitiske arbeid.

- Drammen Havn vil bli en viktig samarbeidspartner for oss for å utvikle vårt tilbud til medlemmene våre innen sjø og havn, men også som et intermodalt knutepunkt. Drammen havn har stor betydning lokalt, regionalt og nasjonalt, sier næringspolitisk direktør, Ole A. Hagen i NHO Logistikk og Transport.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: