Artikler

Vis filtrering

83 resultater

Type artikkel
Velg område
83 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Hedda Malmstrøm vant prisen Årets Unge talent

  Vinneren av NHO LTs pris Unge talenter 2023 er Hedda Malmstrøm, til daglig leder for innovasjon og teknologi i Bring Cargo. Med en solid bakgrunn, og en nysgjerrig og ambisiøs tilnærming til logistikkfaget, gikk hun helt til topps i årets konkurranse. - En stor ære, ikke så ofte sånne ting skjer i hverdagen, sier Malmström.

 2. Et historisk besøk

  — For oss i PostNord er jo dette historisk, da det er første gang en LO-leder er på besøk hos oss, uttalte adm. direktør Robin Olsen om gjesten han fikk på Langhus, onsdag denne uken. Peggy Hessen Følsvik besøkte terminalen sammen med Nina Melsom, direktør for arbeidsliv og tariff i NHO, og Are Kjensli, adm. direktør i NHO LT.

 3. Vi oppdaterer medlemslistene

  Vi har startet et arbeid med å oppdatere medlemsregisteret vårt. Hver medlemsbedrift ved daglig leder, ev. HR-ansvarlig vil bli kontaktet på epost. Vi minner også om muligheten for virksomhetene selv til å oppdatere sine kontaktpersoner inne på bedriftens egen side.

 4. Hvem vinner i 2023?

  Under Transport & Logistikk i fjor ble PostNord tildelt NHO LTs miljøpris, mens Aina Cecilia Dyrøy, Norlines, ble kåret til årets unge talent. I fjor fikk vi inn mange gode kandidater til begge prisene, og vi håper å motta enda flere i år. Frist for innsending er 1. august. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe i forbindelse med prosessen.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: