Artikler

Vis filtrering

71 resultater

Type artikkel
Velg område
71 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Best mulig oppdatert

  Vi ønsker at våre medlemmer skal være oppdaterte på aktuelle saker, og informerer derfor bredt ut; både på nettside, sosiale medier, nyhetsbrev, epost og ikke minst på våre fysiske og digitale møteplasser. For at informasjonen skal nå ut til dere, er vi avhengige av at kontaktinformasjonen stemmer og at dere er "registrert" som mottakere.

 2. Innkalling til generalforsamling og årsmøte

  I dag har vi sendt ut innkalling til NHO Logistikk og Transport sin generalforsamling. Det er også sendt ut innkalling til årsmøtene til Region Øst og NFF. Har du ikke mottatt epost fra oss, og ønsker papirene tilsendt, kan du ta kontakt med oss på firmapost@nholt.no.

 3. Besøk i Barcelona

  Nå er det faglige programmet i Barcelona klart. Frem til lunsj vil det bli innlegg om aktuelle tema fra både interne og eksterne innledere, mens vi etter lunsj skal besøke Barcelonas havn. 70 påmeldte så langt!

 4. Bli med på våre møteplasser!

  26. januar er det medlemsmøte på Hotell Bristol (45 påmeldte), 9. februar er det medlemsmøte på Holmen Fjordhotell (20 påmeldte) og 27.- 29. april er det medlemsmøte i Barcelona (!) (70 påmeldte). Fremdeles mulighet for påmelding, men begrenset antall plasser.

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: