Aina Cecilia Dyrøy er årets unge talent

Publisert

Aina Cecilia Dyrøy, Nor Lines.

Den unge kvinnen jobber til daglig ved Nor Lines Daily i Trondheim, og har et hjerte som brenner for både de rundt seg og klimareduserende transportprodukter.

Mandag kveld, under Transport & Logistikk, ble hun tildelt tittelen årets unge talent foran 450 feststemte konferansedeltakere.

Hele 12 kandidater var med i konkurransen om å bli årets unge talent. 12 flotte kandidater, som på hver sin måte beriker eget selskap med kunnskap og engasjement. Av disse 12 ble 3 stykker innstilt for styret i NHO Logistikk og Transport, som til slutt stemte frem vinneren.

Både Jacob Nelson fra PostNord og Joachim Torkelsen fra Schenker var sterke kandidater og styret ønsker å understreke at samtlige fikk stemmer under valget. Aina trakk imidlertid det lengste strået og kan hygge seg med en pengesjekk, et diplom, en utmerkelse og et frivillig kandidatur til Young Logistics Professionals Award i regi av FIATA.


Nor Lines kan ikke få rost Aina nok. Hun er trygg, ærlig og positiv. Hun er en pådriver for en sosial arbeidsplass, deler av kunnskap og er en mentor for studenter. Hun brenner for miljøreduserende tiltak og produktet Nor Lines Daily, som hun representerer - ja, hun har til og med lagt inn flere terminalbesøk i ferien sin for å gjøre seg kjent med bransjen.

Cecilia jobber til daglig hos Nor Lines Norway, avdeling Daily Trondheim, hvor hun er teamleder.
Vi gratulerer!

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: