Borg Havn inngår tettere samarbeid med NHO Logistikk og Transport

Publisert

Borg Havn med havnedirektør Tore Lundestad i spissen inngår et tettere samarbeid med NHO Logistikk og Transport. Foto: Borg Havn

Borg Havn har inngått samarbeid med NHO Logistikk og Transport gjennom et næringspolitisk medlemskap. - Vi i Borg havn ser muligheten for et tettere næringspolitisk samarbeid med NHO Logistikk og Transport for å utvikle og sikre rammebetingelser for å ivareta havnas konkurransekraft, sier havnedirektør Tore Lundestad.

– For oss er Borg havn en viktig partner for å utvikle vårt tilbud til medlemmene. Borg havn er Norges 3. største containerhavn med stor betydning for industri og næringsliv. Videre har Borg en viktig posisjon og innsikt i det grønne skiftet gjennom bl.a. FoU-prosjekter som bl.a. CO2-fangst, hydrogensatsing, solceller og batterisatsinger, sier næringspolitisk direktør Ole A. Hagen i NHO Logistikk og Transport.

– Vi har rederier, havneoperatører og store sjøspeditører som medlemmer. Vi ser nå at havne-Norge ønsker et tettere samarbeid med oss for å styrke deres konkurransekraft og bidra til å utvikle havnene som del av en verdikjede og i et bredere samferdselspolitisk perspektiv.

 

Meld meg på nyhetsbrev

Meld meg på nyhetsbrev

Avmeldingen er mottatt!

Din epost: